joi , 24 mai 2018
Home / EDUCAȚIE / TÂRGOVIŞTE- GAZDA A DOUĂ OLIMPIADE ŞCOLARE NAŢIONALE

TÂRGOVIŞTE- GAZDA A DOUĂ OLIMPIADE ŞCOLARE NAŢIONALE

Share

    Luna viitoare, prin Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa, municipiul Târgovişte va fi gazda etapelor naţionale ale Olimpiadei de Chimie şi Olimpiadei Corurilor . Cum a precizat inspectorul şcolar general, prof. Sorin Ion, organizarea acestor evenimente presupune cheltuieli însemnate dar şi o logistică fără cusur, fiind vorba despre circa 500 de elevi, profesori şi însoţitori pentru concursul de chimie şi de o participare cam la acelaşi nivel de prezenţă la întrecerea formaţiunilor corale.

        Etapa naţională a Olimpiadei Şcolare de Chimie va avea loc între 19- 25 aprilie, din judeţul Dâmboviţa fiind calificaţi 20 de elevi iar întrecerea corurilor, la care s-au anunţat până acum 27 de formaţiuni, se va desfăţira în amfiteatrul Liceului de Arte “Bălaşa Doamna”, amfiteatrul CN Ienăchiţă Văcărescu şi la sala de spectacole a teatrului “Tony Bulandra”, în zilele de 27- 29 aprilie.

CITEȘTE ȘI ...

INSPECTORATUL ŞCOLAR DÂMBOVIŢA, RESPECT ŞI MULŢUMIRE PENTRU COLABORATORI

               Zilele Inspectoratului Şcolar Dâmboviţa- manifestare de ţinută, a continuat astăzi cu premierea colaboratorilor statornici …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *