duminică , 18 martie 2018
Home / EDUCAȚIE / TÂRGOVIŞTEA GĂZDUIEŞTE CONCURSUL ŢĂRILOR CENTRAL EUROPENE LA ÎNOT, JUNIORI MICI

TÂRGOVIŞTEA GĂZDUIEŞTE CONCURSUL ŢĂRILOR CENTRAL EUROPENE LA ÎNOT, JUNIORI MICI

      Complexul Turistic şi de Nataţie Târgovişte găzduieşte, în acest week- end, Concursul Ţărilor Central Europene la Înot, juniori mici, aceasta fiind cea mai importantă competiţie de gen organizată în ultimii ani , în România. Participă sportivi din Polonia, Slovenia, Serbia, Macedonia, Ungaria şi, bineânţeles, România. Concursul a fost organizat în urma asocierii dintre Primăria Târgovişte şi Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern şi include patru reuniuni, cu 32 de probe.

“Este o onoare pentru Municipiul Târgovişte că reuşim să avem, la o perioadă mică de la inaugurarea acestei baze, un concurs de asemenea importanţă. Este cel mai important concurs organizat în România în ultimii zece ani, dedicat juniorilor.”- a declarat primarul Cristian Stan , cu puţin timp înainte de startul competiţiei.

Despre eveniment a vorbit la superlativ şi Camelia Potec, preşedinta Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern :“Suntem mândri că am adus această competiţie la Târgovişte, în România, că am pus la punct , în mai puţin de o lună, toate detaliile. Şi străinii care au venit încă de ieri la Târgovişte sunt impresionaţi de acest bazin.” Campioana olimpică de la Atena a oferit şi o distincţie primarului Cristian Stan, pentru implicarea şi sprijinul acordat la organizarea întrecerii.

CITEȘTE ȘI ...

4662 ELEVI DÂMBOVIŢENI ÎNSCRIŞI LA SIMULAREA EVALUARII NAȚIONALE PENTRU ELEVII DE CLASA AVIII-A

Conform calendarului stabilit prin  Ordinul Ministrului Educației Naționale nr. 3109/29.01.2018, astăzi a avut loc simularea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *