joi , 13 decembrie 2018
Home / EDUCAȚIE / TÂRGOVIŞTEA GĂZDUIEŞTE CONCURSUL ŢĂRILOR CENTRAL EUROPENE LA ÎNOT, JUNIORI MICI

TÂRGOVIŞTEA GĂZDUIEŞTE CONCURSUL ŢĂRILOR CENTRAL EUROPENE LA ÎNOT, JUNIORI MICI

Share

      Complexul Turistic şi de Nataţie Târgovişte găzduieşte, în acest week- end, Concursul Ţărilor Central Europene la Înot, juniori mici, aceasta fiind cea mai importantă competiţie de gen organizată în ultimii ani , în România. Participă sportivi din Polonia, Slovenia, Serbia, Macedonia, Ungaria şi, bineânţeles, România. Concursul a fost organizat în urma asocierii dintre Primăria Târgovişte şi Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern şi include patru reuniuni, cu 32 de probe.

“Este o onoare pentru Municipiul Târgovişte că reuşim să avem, la o perioadă mică de la inaugurarea acestei baze, un concurs de asemenea importanţă. Este cel mai important concurs organizat în România în ultimii zece ani, dedicat juniorilor.”- a declarat primarul Cristian Stan , cu puţin timp înainte de startul competiţiei.

Despre eveniment a vorbit la superlativ şi Camelia Potec, preşedinta Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern :“Suntem mândri că am adus această competiţie la Târgovişte, în România, că am pus la punct , în mai puţin de o lună, toate detaliile. Şi străinii care au venit încă de ieri la Târgovişte sunt impresionaţi de acest bazin.” Campioana olimpică de la Atena a oferit şi o distincţie primarului Cristian Stan, pentru implicarea şi sprijinul acordat la organizarea întrecerii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *