miercuri , 21 martie 2018
Home / ADMINISTRAȚIE / TAXA DE REABILITARE TERMICĂ- INSTITUITĂ ÎN SCOPUL RECUPERĂRII DEBITELOR ASOCIAŢIILOR DE PROPRIETARI

TAXA DE REABILITARE TERMICĂ- INSTITUITĂ ÎN SCOPUL RECUPERĂRII DEBITELOR ASOCIAŢIILOR DE PROPRIETARI

        Prin hotărâre a  Consiliului Local Târgovişte a fost instituită taxa de reabilitare termică, în vederea recuperării debitelor nerecuperate din fondul de reparaţii al asociaţiilor de proprietari şi/sau din alte surse legal constituite. Este vorba despre recuperarea acelor sume avansate de Municipiul Târgovişte pentru asigurarea cotei de contribuţie proprie a asociaţiilor de proprietari, la proiectele de reabilitare termică a blocurilor de locuinţe.

        Taxa de reabilitare termică va fi achitată în termen de zece ani de la data recepţiei lucrărilor iar defalcarea sumelor pe fiecare proprietate revine asociaţiilor de proprietari. În cazul persoanelor cu handicap, al familiilor care au în întreţinere persoane cu handicap, veteranilor de război ori al persoanelor singure sau familiilor cu venituri lunare pe membru mai mici decât salariul mediu net pe economie, sumele avansate de Municipiul Târgovişte, pentru asigurarea cotei de contribuţie proprie a asociaţiei de proprietari, sunt considerate cheltuieli de natură socială şi nu se recuperează.

CITEȘTE ȘI ...

PRIMARUL CRISTIAN STAN, NEMULŢUMIT DE RITMUL LUCRĂRILOR LA ŞOSEAUA DE CENTURĂ

“N-am cum să fiu mulţumit de ritmul în care se lucrează la proiectul şoselei de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *