sâmbătă , 17 noiembrie 2018
Home / POLITIC / TEODOR RĂDOI VA REPREZENTA PNL DÂMBOVIŢA ÎN STRUCTURA CENTRALĂ A LIGII ALEŞILOR LOCALI

TEODOR RĂDOI VA REPREZENTA PNL DÂMBOVIŢA ÎN STRUCTURA CENTRALĂ A LIGII ALEŞILOR LOCALI

Share

     O delegaţie a PNL Dâmboviţa, condusă de preşedintele Marius Caraveţeanu, a participat la  Congresul Ligii Aleșilor Locali (LAL) ai Partidului Național Liberal , care a avut loc la Cluj Napoca.  Cei  12.225 de consilieri locali și județeni și cei 1.081 primari PNL au fost reprezentați de 978 de delegați, care  au ales noua conducere a LAL și au adoptat Rezoluțiile ”Aniversarea Centenarului Marii Uniri” și ”Buna guvernare locală”.

            Pe lângă Ludovic Orban, venimentul s-a bucurat de prezența președintelui Grupului Partidului Popular European al Comitetului European al Regiunilor, Michael Schneider.       

            Președintele nou ales al LAL, Gheorghe Flutur, a avut un discurs despre echitate între cetățenii României, din punct de vedere al infrastructurii. Acesta a prezentat autostrada Iași – Târgu Mureș ca pe o soluție esențială în acest sens: ”Să traversăm Carpații, pentru a avea șanse egale!”, a spus președintele Consiliului Județean Suceava.

            Modificările Codului Fiscal impuse de PSD au fost aspru criticate de către aleșii locali ai PNL.  Nicolae Robu, primarul liberal al Timișoarei: ”În exercițiul financiar 2014 -2020, fondurile europene aduc 54 milioane de euro pentru Timișoara. Începând cu 2018, PSD ia de la Timișoara 33 de milioane de euro în fiecare an.”

            Teodor Rădoi, viceprimarul orașului Titu, va  reprezinta PNL Dâmbovița în noua structură centrală a LAL -PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *