marți , 17 iulie 2018
Home / CULTURĂ / ULTIMELE PREGĂTIRI ÎNAINTEA FESTIVALULUI- CONCURS NAŢIONAL “LAURA STOICA”

ULTIMELE PREGĂTIRI ÎNAINTEA FESTIVALULUI- CONCURS NAŢIONAL “LAURA STOICA”

Share

        În organizarea Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa,a avut loc o conferinţă de presă , tema abordată fiind ediţia inaugurală a Festivalul – Concurs Naţional „Laura Stoica”, ce va avea loc în perioada 7-8 octombrie 2017 la Târgovişte.. Au participat Alexandru Oprea – președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Ionuț Lăscaie – managerul Centrului Județean de Cultură Dâmbovița și Alexandru Stoica – fratele îndrăgitei artiste Laura Stoica.

         În deschiderea conferinței, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, a vorbit despre importanța organizării acestui festival, ca un omagiu adus artistei Laura Stoica, personalitate multivalentă, a cărei voce s-a remarcat atât pe scenele din ţară cât şi din străinătate: ”Festivalul este un gest de recunoaștere a unui om care a reprezentat mult pentru lumea artistică muzicală din România, dar și o mândrie pentru municipiul Târgoviște și județul Dâmbovița. Cred că important este să ne respectăm publicul și să continuăm organizarea acestor festivaluri care să așeze Dâmbovița pe harta culturală a României.”

      Alexandru Stoica: ”Mulțumesc Consiliului Județean Dâmbovița pentru acest gest de a organiza un festival dedicat Laurei pentru că este târgovișteancă și așa va rămâne!”

         Festivalul va debuta sâmbătă, la ora 18, în amfiteatrul Liceului de Arte ”Bălașa Doamna” din municipiul Târgoviște, seara încheindu-se cu un recital susținut de Zoia Alecu. Festivitatea de premiere va avea loc pe data de 8 octombrie 2017, ora 18.00,  la Teatrul „Tony Bulandra”. În cadrul programului vor susține recitaluri  Luminiţa Anghel şi trupa Krypton.

CITEȘTE ȘI ...

ZIUA UNIVERSALĂ A IEI SĂRBĂTORITĂ LA CURTEA DOMNEASCĂ

Cu ocazia Zilei Universale a Iei, Consiliul Judeţean Dâmboviţa şi Complexul Național Muzeal ”Curtea Domnească” …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *