sâmbătă , 23 februarie 2019
Home / ACTUALITATE / UN POLIŢIST DIN SINAIA A AMENDAT „TOT CE MIŞCĂ” PE DJ 713, CUIBU DORULUI-DICHIU

UN POLIŢIST DIN SINAIA A AMENDAT „TOT CE MIŞCĂ” PE DJ 713, CUIBU DORULUI-DICHIU

      Potrivit unei postări pe Facebook a reprezentanţilor Asociaţiei Turistice Padina-Peştera, un poliţist din cadrul IPJ Prahova şi-a depăşit cu mult norma la amenzi pândind şi sancţionând şoferii care coborau pe DJ 713, dinspre Cabana Dichiu. În acelaşi timp îi întorcea din drum pe cei care doreau să urce, venind de pe DN 71:

„În data de 2 mai, un polițist din Sinaia tăia amenzi celor care coborau pe TransBucegi și îi întorcea din drum pe cei care doreau să urce. A dat circa 50-60 de amenzi și a plecat cu promisiunea că se va întoarce și mâine.

Domnilor președinți ai Consiliilor Județene Prahova și Dâmbovița, domnilor primari din Sinaia și Moroeni, așa considerați că promovăm turismul?”, au transmis cei de la  Asociaţia Turistică Peştera-Padina.

        În ce ne priveşte, suntem de acord că drumul nu este deschis oficial şi că legea trebuie respectată. Trebuie însă verificat dacă o asemenea misiune n-a fost cumva cu dedicaţie şi de ce oamenii legii din judeţul vecin n-au fost la fel de zeloşi şi până acum, ori în cazul camioanelor de mare tonaj care efectuează transporturi de masă lemnoasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *