luni , 25 iunie 2018
Home / SOCIAL / UN STROP DE BUCURIE PENTRU COPII CU CARE SOARTA N-A FOST PREA DARNICĂ
????????????????????????????????????

UN STROP DE BUCURIE PENTRU COPII CU CARE SOARTA N-A FOST PREA DARNICĂ

Share

    La Centrul Social Creştin al Arhiepiscopiei Târgoviştei, în apropierea sărbătorii Învierii Domnului, Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit NIFON a oferit daruri, constând din îmbrăcăminte, încălţăminte şi dulciuri, pentru 22 copii de la Centrul de Servicii Sociale “Floare de Colţ” din Târgovişte şi celor 8 copii din cadrul Apartamentului protejat “Sf. Ier. Nicolae” al Centrului Social Creştin al Eparhiei noastre.
La această moment social-filantropic a participat şi doamna Cristiana Bucur, director al Direcţiei Generale Judeţene de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dâmboviţa.
În cuvântul său, Înaltpreasfinţia Sa s-a adresat în special, tinerilor prezenţi, aprofundând sensul duhovnicesc al Săptămânii Patimilor pentru înţelegerea Învierii Domnului, şi a nevoii de promovare a iubirii faţă de aproapele, ca necesitate a vieţii cotidiene, ca mărturie a trăirii Evangheliei lui Hristos şi ca semn de speranţă, lumină şi solidaritate creştină.
Amintim că, în această perioadă, în Arhiepiscopia Târgoviştei, în majoritatea parohiilor, se derulează activităţi social-filantropice, ce au în vedere bătrâni, bolnavi, săraci, copii, ori semeni de-ai noştri aflaţi în dificultate.

CITEȘTE ȘI ...

RATA ŞOMAJULUI ÎN DÂMBOVIŢA, ÎN CREŞTERE CU 0,15 PUNCTE PROCENTUALE

         La sfârşitul lunii trecute, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa, înregistra în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *