joi , 19 aprilie 2018
Home / SOCIAL / UN STROP DE BUCURIE PENTRU COPII CU CARE SOARTA N-A FOST PREA DARNICĂ
????????????????????????????????????

UN STROP DE BUCURIE PENTRU COPII CU CARE SOARTA N-A FOST PREA DARNICĂ

Share

    La Centrul Social Creştin al Arhiepiscopiei Târgoviştei, în apropierea sărbătorii Învierii Domnului, Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit NIFON a oferit daruri, constând din îmbrăcăminte, încălţăminte şi dulciuri, pentru 22 copii de la Centrul de Servicii Sociale “Floare de Colţ” din Târgovişte şi celor 8 copii din cadrul Apartamentului protejat “Sf. Ier. Nicolae” al Centrului Social Creştin al Eparhiei noastre.
La această moment social-filantropic a participat şi doamna Cristiana Bucur, director al Direcţiei Generale Judeţene de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dâmboviţa.
În cuvântul său, Înaltpreasfinţia Sa s-a adresat în special, tinerilor prezenţi, aprofundând sensul duhovnicesc al Săptămânii Patimilor pentru înţelegerea Învierii Domnului, şi a nevoii de promovare a iubirii faţă de aproapele, ca necesitate a vieţii cotidiene, ca mărturie a trăirii Evangheliei lui Hristos şi ca semn de speranţă, lumină şi solidaritate creştină.
Amintim că, în această perioadă, în Arhiepiscopia Târgoviştei, în majoritatea parohiilor, se derulează activităţi social-filantropice, ce au în vedere bătrâni, bolnavi, săraci, copii, ori semeni de-ai noştri aflaţi în dificultate.

CITEȘTE ȘI ...

453 DE LOCURI DE MUNCĂ VACANTE ÎN DÂMBOVIŢA

       În această săptămână, în  baza de date a Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *