vineri , 26 mai 2017
Home / SOCIAL / UN STROP DE BUCURIE PENTRU COPII CU CARE SOARTA N-A FOST PREA DARNICĂ
????????????????????????????????????

UN STROP DE BUCURIE PENTRU COPII CU CARE SOARTA N-A FOST PREA DARNICĂ

    La Centrul Social Creştin al Arhiepiscopiei Târgoviştei, în apropierea sărbătorii Învierii Domnului, Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit NIFON a oferit daruri, constând din îmbrăcăminte, încălţăminte şi dulciuri, pentru 22 copii de la Centrul de Servicii Sociale “Floare de Colţ” din Târgovişte şi celor 8 copii din cadrul Apartamentului protejat “Sf. Ier. Nicolae” al Centrului Social Creştin al Eparhiei noastre.
La această moment social-filantropic a participat şi doamna Cristiana Bucur, director al Direcţiei Generale Judeţene de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dâmboviţa.
În cuvântul său, Înaltpreasfinţia Sa s-a adresat în special, tinerilor prezenţi, aprofundând sensul duhovnicesc al Săptămânii Patimilor pentru înţelegerea Învierii Domnului, şi a nevoii de promovare a iubirii faţă de aproapele, ca necesitate a vieţii cotidiene, ca mărturie a trăirii Evangheliei lui Hristos şi ca semn de speranţă, lumină şi solidaritate creştină.
Amintim că, în această perioadă, în Arhiepiscopia Târgoviştei, în majoritatea parohiilor, se derulează activităţi social-filantropice, ce au în vedere bătrâni, bolnavi, săraci, copii, ori semeni de-ai noştri aflaţi în dificultate.

CITEȘTE ȘI ...

AJOFM ORGANIZEAZĂ MAI MULTE CURSURI DE CALIFICARE ÎN LUNA MAI

       Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă pot beneficia de noi oportuniţăţi, participând …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *