sâmbătă , 20 octombrie 2018
Home / ACTUALITATE / UN SUSPECT ÎN CAZUL DUBLULUI ASASINAT A FOST AUDIAT LA SEDIUL IPJ DÂMBOVIŢA

UN SUSPECT ÎN CAZUL DUBLULUI ASASINAT A FOST AUDIAT LA SEDIUL IPJ DÂMBOVIŢA

Share

       Un bărbat a fost audiat în această după-amiază la sediul IPJ Dâmboviţa, în dosarul dublului asasinat comis la sfârşitului săptămânii trecute, a declarat  purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, procurorul Camelia Matei.Bărbatul, în vârstă de 58 de ani, este suspectat de două infracţiuni de omor, dar până în prezent nu a fost pus oficial sub acuzare, având  calitatea de bănuit, a precizat procurorul Camelia Matei.

Doi bărbaţi au fost găsiţi împuşcaţi, joi seară, pe un câmp din apropierea municipiului Târgovişte. Unul dintre bărbaţi era consilier local în comuna Răzvad, iar viceprimarul localităţii afirma că, cel mai probabil, cei doi au fost împuşcaţi de persoane prinse la braconaj.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, un trecător a sunat, joi seară, la numărul 112 şi a anunţat că a descoperit cadavrele a doi bărbaţi pe un câmp, în apropierea municipiului Târgovişte. Bărbaţii aveau 40 şi 49 de ani.

Viceprimarul localităţii, Ionela Şerban, a declarat că bărbatul care era consilier local se afla pe câmp împreună cu un alt localnic pentru a culege varză. Aceasta  a mai spus că, potrivit familiei, bărbatul şi-a sunat un prieten, iar în timp ce vorbeau  a strigat către persoane pe care le prinsese la braconaj, ameninţându-le că va anunţa Poliţia. În acel moment, s-au auzit împuşcături. .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *