vineri , 25 mai 2018
Home / TIMP LIBER / VACANȚĂ ÎN MUNȚII BUCEGI – CAMPING ZĂNOAGA**

VACANȚĂ ÎN MUNȚII BUCEGI – CAMPING ZĂNOAGA**

Share

Situat la intrarea în Cheile Zănoagei, în vecinătatea Lacului Bolboci, Campingul Zănoaga** este locul ideal pentru iubitorii de munte şi amatorii de drumeţii. Aceştia pot fi găzduiţi în cele 14 căsuţe ale campingului, dar sunt bineveniţi şi cu rulota sau cortul.  Locurile de campare au acces la grupurile sanitare şi posibilitatea de racordare la reţeaua de energie electrică.

Facilităţile oferite de Campingul Zănoaga constau în: acces la grătar şi terasele amenajate pentru servit masa, la grupurile sanitare sau racordarea la reţeaua de energie electrică.

Zona este liniştită, propice jocului în aer liber sau drumeţiilor în alte puncte turistice din zonă: Lacul Scropoasa, Cascada 7 Izvoare, barajul Bolboci, Turbăria Lăptici, Peştera Ialomiţei şi alte minunăţii ale naturii.

Rezervările se fac  la tel. 0735.506.111, pe office@carpatmontana-serv.ro sau pe www.turistinfo.ro Tarifele pentru o noapte de cazare sunt următoarele:

  • 50 lei/casuţa/noapte
  • 25 lei/rulota/noapte
  • 20 lei/cort 3-4 pers/noapte
  • 15 lei/cort 1-2 pers/noapte

 

Mai multe informaţii se pot obţine şi de pe site-ul www.carpatmontana-serv.ro sau de pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/Camping-Zanoaga

CITEȘTE ȘI ...

SEMIMARATONUL DE LA TÂRGOVIŞTE A AJUNS LA A III-A EDIŢIE

Duminică, 20 mai, se va da startul celei de a III-a ediţii a Semimaratonului de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *