Acasă COMUNICATE 106 dâmbovițeni decedați de la începutul pandemiei

106 dâmbovițeni decedați de la începutul pandemiei

de adrian

În ultimele 24 de au fost organizate numeroase de acțiuni punctuale, la care au participat polițiști din cadrul I.P.J. Dâmbovița, polițiști locali și jandarmi. Astfel, au fost verificate 185 de obiective/locații și au fost legitimate 1032 de persoane. De asemenea, au fost oprite în trafic, pentru control, 192 mijloace de transport, dintre care 52 mijloace de transport public.
Neregulile privind aplicarea normelor sanitare individuale și de distanțare fizică au fost taxate cu  30 de sancțiuni contravenționale, în conformitate cu prevederile Legii nr. 55/2020.
Reprezentanții ISU „Basarab l” Dâmbovița și cei ai Serviciului de Ambulanță Județean Dâmbovița au continuat misiunile privind transportul persoanelor suspecte/confirmate cu noul coronavirus la unitățile spitalicești, personalul ISU Dâmbovița efectuând și misiuni de decontaminare iar cel al SAJ Dâmbovița de recoltare a probelor biologice. Astfel, au fost desfășurate, în ultimele 24 de ore, în total 33 de misiuni în acest sens. Totodată DSP Dâmbovița a efectuat un număr de 13 controale și o misiune privind transportul probelor biologice.
Astăzi, conform DSP Dâmbovița:

  • Persoane confirmate cu COVID-19: 2.828 (21 persoane astăzi)
  • Persoane vindecate, în total: 2.178
  • Persoane decedate de la debutul pandemiei: 106
  • Persoane aflate în carantină la domiciliu/adresa declarată: 544
  • Persoane aflate în izolare la domiciliu : 217
  • Persoane aflate în izolare instituționalizată: 220.

 

You may also like

Lasă un Comentariu