Acasă EDUCAȚIE 128 de absenți la a doua probă a BAC-ului, sesiunea de toamnă

128 de absenți la a doua probă a BAC-ului, sesiunea de toamnă

de adrian

La a doua probă scrisă a examenului național de bacalaureat (sesiunea august – septembrie 2020), proba E).c) –Matematică sau istorie, desfășurată astăzi, 25 august, au participat 570 de candidați din 698 de înscriși.
La nivelul județului Dâmbovița, nu s-au prezentat 128 de candidați, nu au fost înregistrate cazuri de candidați cu temperatură mai ridicată de 37,3 grade C și nu au fost consemnate fraude sau tentative de fraudă.
Subiectele și baremul de corectare pentru această probăau fost publicate la ora 15:00, pe subiecte.edu.ro, de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație.
Mâine, 26 august va avea loc proba la alegere a profilului și specializării – E.d), majoritatea candidaților din județul nostru optând pentru biologie sau geografie.
Afișarea primelor rezultate înregistrate la probele scrise va avea loc în data de 2 septembrie (până la ora 12:00) și va fi urmată de etapa depunerii contestațiilor, în aceeași zi, în intervalul orar 14:00 – 20:00.
La fel ca în prima sesiune, rezultatele elevilor vor fi publicate prin anonimizarea numelui și a prenumelui, în conformitate cu prevederile specifice în vigoare (Regulamentul general privind protecția datelor – RGPD).
Contestațiile pot fi depuse atât în format fizic, cât și electronic. În acest caz, candidații completează, semnează și depun/transmit electronic inclusiv o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora.
Rezultatele finale, după soluționarea contestațiilor (3-4 septembrie), vor fi comunicate sâmbătă, 5 septembrie.
 
 

You may also like

Lasă un Comentariu