Acasă CELE MAI CITITE - SĂPTĂMÂNAL 20 de percheziții într-un dosar de evaziune fiscală, cu prejudiciu estimat la aproape două milioane de euro

20 de percheziții într-un dosar de evaziune fiscală, cu prejudiciu estimat la aproape două milioane de euro

de adrian

Joi dimineața, sub coordonarea Direcției de Investigare a Criminalității Economice, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalități Economice Dâmbovița au efectuat 20 de percheziții domiciliare, în județele Dâmbovița, Argeș, Teleorman, Olt și în municipiul București.

 Perchezițiile au fost efectuate la sediile unor societăți comerciale și la domiciliile unor persoane care au atestat în fals că au livrat mărfuri.

Reprezentantul unei societăți din orașul Găești este bănuit că a înregistrat în evidența contabilă achiziții fictive de deșeuri feroase, prejudiciul cauzat bugetului de stat fiind de 9.286.354 de lei.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul inspectoratelor de poliție județene Argeș, Teleorman și Olt, jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița, precum și al efectivelor din cadrul Gărzii de Mediu Dâmbovița.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală, măsurile legale urmând a  fi dispuse după administrarea mijloacelor de probă necesare.

You may also like

Lasă un Comentariu