miercuri , 25 noiembrie 2020
STIRI PE SCURT
Protocol de colaborare între Consiliul Județean și CCIA DâmbovițaPRO România propune anularea unor obligații fiscale pentru IMM-urile care păstrează numărul de angajațiProgramul de Guvernare al PNL include investiții masive în infrastructura de EducațieA intrat în țară primul autobuz Mercedes-Benz Citaro Hybrid din flota care va deservi transportul public din TârgoviPSD Dâmbovița: Haosul provocat de Dreapta Unită trebuie să înceteze!Alexandru Oprea: PMP susține transparența în administrația publică și eliminarea risipei!Cornel Ștefan, președintele Consiliului Județean:”Principala mea prioritate este sănătatea dâmbovițenilor”Criza Coronavirus, 25 noiembrie: Număr record- 1205 pacienți la Terapie IntensivăBărbat strivit de o platform auto la SterianuClaudia Gilia, deputat PSD, mesaj de Ziua Internațională Împotriva Violenței asupra FemeilorTuriști bucureșteni ajutați de jandarmii montaniCu finanțare de la Consiliul Județean, corturile în care așteptau pacienții suspecți de infectare cu COVID-19 suntDâmbovița: 148 de cazuri de infectare confirmate în ultimele 24 de ore, rata de infectare 3,51 la mieDe Ziua Națională a României, acces gratuit în muzeele din subordinea Consiliului JudețeanNici la morgă nu mai sunt locuri libereOportunitățile de finanțare prin POR 2021-2027, analizate , la inițiativa președintelui Cornel Ștefan, de primarii260 de dâmbovițeni amendați pentru nerespectarea regulilor de protecție sanitarăVirgil Guran, candidat PNL Dâmbovița pentru Senat:”Guvernul liberal lansează programe de sprijin și plăți directDâmbovița: 311 locuri de muncă vacanteAdrian Țuțuianu, candidat PRO România Dâmbovița:”Vom ajuta companiile mici și mijlocii să treacă prin criză!
Home / SPORT / APEL CĂTRE MICROBIŞTI: STAŢI ÎN CASĂ ŞI CITIŢI “FOTBAL SUB TURNUL CHINDIEI”

APEL CĂTRE MICROBIŞTI: STAŢI ÎN CASĂ ŞI CITIŢI “FOTBAL SUB TURNUL CHINDIEI”

Gabriel Degeratu continuă “nebunia”… Cu aceeaşi  uriaşă, neobosită,  activitate de documentare, cu fraza   binecunoscută şi apreciată, nealterată de şabloane, a îmbogăţit “Fotbal sub Turnul Chindiei” cu noi şi interesante capitole. O lucrare care nu putea “pica” mai bine microbiştilor decât  în această perioadă deloc veselă, în care poate să le mai umple timpul, multora să le împrospăteze memoria unor zile mai bune. Îi mulţumim colegului şi bunului amic Gabi Degeratu şi pe această cale, pentru minunatul efort de a aminti nostalgicilor  (dar şi de  a transmite  generaţiilor viitoare) tabloul extrem de complex, agitat şi boem în acelaşi timp, al câtorva zeci bune de ani de fotbal târgoviştean.

 

VOLUMUL IV- CAPITOLUL 42

VICTORIE LA ASTRA GIURGIU, EGAL LA F.C.S.B.

Returul a început pentru Chindia ca şi turul, cu un egal cu Gaz Metan. Atunci a fost 2-2 la Mediaş, acum a fost 1-1 pe stadionul „Ilie Oană”, din Ploieşti. Noi am început fără Daniel Florea şi Cristian Neguț, dar cu Yameogo şi Cristian Cherchez titulari, ultimul fiind chiar căpitanul echipei. Oaspeţii au avut ocazii mari în debut prin Dumitru Cardoso, alintat Mitică și Droppa, dar şi o bară, apoi Cherchez are o „foarfecă” spectaculoasă care nu găseşte poarta, iar cu 7 minute înainte de finalul primei reprize, Darius Olaru şutează în transversală. După mai mult de o oră de joc, în minutul 64, Sergiu Buș profită de gafa portarului Marian Aioani şi marchează…

Pentru iubitorii sportului rege, “meciul” continuă pe https://fotbalsubturnulchindiei.blogspot.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *