joi , 3 decembrie 2020
STIRI PE SCURT
Rata de infectare în Dâmbovița a scăzut la 3,27 la miePSD Dâmbovița:Pentru liberali, rolul prefectului este pur decorativ!„Ai grijă la cea mai mare grijă: siguranța copilului tău!“ – o campanie națională lansată de IGSU, E.ONAPIA:98% din fermierii dâmbovițeni au primit plățile în avansGrădiniță nouă pentru preșcolarii din Adânca, comuna Gura Ocniței.Rata de pozitivare se menține peste 32%! 1260 de pacienți în stare gravă, record de la începutul pandemieiPNL plătește scump erorile administrative!Banda de la Suceava, mai periculoasă decât coronavirusulIonuț Vulpescu, PSD:”Miza alegerilor parlamentare este gestionarea crizelor – medicală, economică și socială COS Târgoviște ar putea relua producția în prima parte a anului viitorProgramul de guvernare „Mişcăm România”- 200 de proiecte și măsuri pentru ca România să avanseze economic, soOana Vlăducă, PRO România: Școala trebuie să reînceapă imediat!Bărbatul evadat pe 7 noiembrie, a fost prins în Gara de NordDSP Dâmbovița-Campanie de informare sub sloganul „Solidaritate și reponsabilitate comună”Și podul de la Teiș se apropie de finalizare.Virgil Guran, mesaj de Ziua Națională a RomânieiTârgoviște: Au fost aprinse bradul și decorațiunile luminoase de CrăciunCornel Ștefan, președinte CJD:”Să acționăm ca o națiune demnă și puternică, să ne respectăm trecutul și prConstantin Ana, primarul Orașului Pucioasa:”Trăim vremuri complicate!”La mulți ani, România! La mulți ani, Români! La mulți ani, Târgoviște! La mulți ani, Târgovișteni!
Home / ADMINISTRAȚIE / Contract de lucrări pentru încă 44 de kilometri de drumuri județene

Contract de lucrări pentru încă 44 de kilometri de drumuri județene

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, a semnat astăzi contractul de execuție a covoarelor asfaltice cuprinse în lotul III al procedurii de achiziție publică privind „Lucrări de întreţinere periodică a drumurilor judeţene prin covoare bituminoase, etapa I”.

Lotul prevede lucrări pentru două sectoare de drum care au lungimea totală de 43,465 km, după cum urmează:

  • DJ 721, sectorul Costeşti-Deal (DN 7) – Produleşti – Gura Şuţii – Perșinari – Văcăreşti, cu lungimea de 20,55 km şi
  • DJ 401A, sectorul Miuleşti – Mărunţişu – Tomşani – Poroinica – Mogoşani – Merii (cale ferată), cu lungimea de 22,915 km.

Beneficiarele acestor lucrări sunt unitățile administrativ-teritoriale Produleşti, Gura Şuţii, Perşinari, Văcăreşti, Odobeşti, Costeşti Vale, Mătăsaru şi Mogoşani. Valoarea contractului este de 10.035.488,53 lei, fără TVA.

În cadrul procedurii de achiziție publică derulată de Consiliul Județean Dâmbovița a fost finalizată și evaluarea ofertelor depuse pentru lotul I „Drumul judeţean DJ 702B, sectorul Gemenea (DN 72A) – Cândeşti-Vale – Tătărani – Măneşti – Ungureni – Lucieni (DN 72), cu lungimea de 39,745 km” și lotul II „Drumul judeţean DJ 712A, sectorul Râu Alb – Gura Bărbuleţului – Pietrari – Aluniş – Manga – Izvoarele (DN 72A), cu lungimea de 15,566 km, şi drumul judeţean 702A, sectorul Potocelu – Ludeşti – Hulubeşti – Valea Mare – Livezile – Voia, cu lungimea de 18,665 km”; pentru aceste loturi au fost depuse contestații, care se află în curs de soluționare la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor.

În luna aprilie a acestui an, au fost semnate și contractele de execuție, reparații și întreținere de covoare asfaltice pentru alte două loturi, în valoare totală de 16.966.528,67 lei, inclusiv TVA, ce vizează 42 kilometri de drumuri județene. Unitățile administrativ-teritoriale beneficiare ale acestor lucrări sunt: Corbii Mari, Petrești, Morteni, Bezdead, Valea Lungă, Dragodana, Titu, Costeștii din Vale, Dragomirești, Cobia, Bucșani, Cornești și Moroeni.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *