marți , 26 ianuarie 2021
Home / POLITIC / Poiana: A fost deschis Centrul de zi pentru copiii aflați în situații de risc

Poiana: A fost deschis Centrul de zi pentru copiii aflați în situații de risc

În chiar prima zi de școală, la Poiana a avut loc un eveniment deosebit. A fost inaugurat Centrul de zi pentru elevii proveniți din familii defavorizate, amenajat într-un imobil dezafectat din satul Poienița. Centrul are o capacitate de 20 de locuri și, potrivit primarului Marian Șerban, copiii vor fi aduși aici după orele de curs cu microbuzul școlar, vor servi o masă caldă și apoi își vor face temele sub îndrumarea unui cadru didactic.

La eveniment, alături de primarul comunei Poiana, Marian Șerban, au fost deputatul Cornel Ștefan, candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean Dâmbovița, senatorul Titus Corlățean, dpt. Claudia Gilia, Cristina Stroe-inspector școlar general adjunct, Alexandru Oprea, președintele Consiliului Județean. Nu au lipsit viitorii beneficiari ai centrului, elevi și părinți din Poiana.

“Eu nu vând iluzii. Cred că am demonstrat în ultimii 16 ani că ambiția și seriozitatea ma definesc. Am astăzi încă o veste bună privind infrastructura de educație:  am inaugurat “Centrul de îngrijire pentru copiii aflați in situații de risc” din Poienița .

Centrul de zi oferă copiilor care provin din familii numeroase, monoparentale, dezorganizate, servicii sociale care constau în: îngrijire pe timpul zilei, acordarea unei mese pe zi, activităţi de tip after school, educaţie, recreere, socializare, activităţi privind dezvoltarea deprinderilor de viaţă şi orientare şcolară”- a spus cu acest prilej primarul Marian Șerban care, prin proiectele și realizările sale, merită cu siguranță  încă  un mandat la conducerea Primăriei Poiana.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *