miercuri , 25 noiembrie 2020
STIRI PE SCURT
Rata de infectare în Dâmbovița-3,59 la mieCrește numărul dâmbovițenilor sancționați pentru nerespectarea măsurilor sanitare de protecțieParcul din zona Dâmbovița Mall va fi gata în decembrieProtocol de colaborare între Consiliul Județean și CCIA DâmbovițaPRO România propune anularea unor obligații fiscale pentru IMM-urile care păstrează numărul de angajațiProgramul de Guvernare al PNL include investiții masive în infrastructura de EducațieA intrat în țară primul autobuz Mercedes-Benz Citaro Hybrid din flota care va deservi transportul public din TârgoviPSD Dâmbovița: Haosul provocat de Dreapta Unită trebuie să înceteze!Alexandru Oprea: PMP susține transparența în administrația publică și eliminarea risipei!Cornel Ștefan, președintele Consiliului Județean:”Principala mea prioritate este sănătatea dâmbovițenilor”Criza Coronavirus, 25 noiembrie: Număr record- 1205 pacienți la Terapie IntensivăBărbat strivit de o platform auto la SterianuClaudia Gilia, deputat PSD, mesaj de Ziua Internațională Împotriva Violenței asupra FemeilorTuriști bucureșteni ajutați de jandarmii montaniCu finanțare de la Consiliul Județean, corturile în care așteptau pacienții suspecți de infectare cu COVID-19 suntDâmbovița: 148 de cazuri de infectare confirmate în ultimele 24 de ore, rata de infectare 3,51 la mieDe Ziua Națională a României, acces gratuit în muzeele din subordinea Consiliului JudețeanNici la morgă nu mai sunt locuri libereOportunitățile de finanțare prin POR 2021-2027, analizate , la inițiativa președintelui Cornel Ștefan, de primarii260 de dâmbovițeni amendați pentru nerespectarea regulilor de protecție sanitară
Home / POLITIC / Tiberiu Lixandru , candidat PNL, are obiective ambițioase pentru dezvoltarea comunei Aninoasa

Tiberiu Lixandru , candidat PNL, are obiective ambițioase pentru dezvoltarea comunei Aninoasa

Candidatul Partidului Național Liberal  pentru funcţia de primar al comunei Aninoasa, Tiberiu Lixandru, se  prezintă  în fața alegătorilor cu proiecte realist, pe care le va realiza având susținerea unei echipe   de consilieri locali tineri dar bine pregătiți profesional.

“În viața fiecărui om vine un moment când simte că vrea și poate să facă și altceva. Asta am simțit și eu, Tiberiu Lixandru, când am luat decizia de a mă implica în viața localității natale.

A sosit timpul să ne luăm comuna înapoi de la cei care au acaparat-o ca drept moșia lor! Haideţi să dăm comuna Aninoasa pe mâini bune! Eu am un singur obiectiv: bunăstarea și dezvoltarea Aninoasei și știu că o comună bogată este o comună cu oameni prosperi, cu siguranța zilei de mâine.

Așadar, toate proiectele mele sunt subordonate acestui scop suprem. Dacă cineva ar vrea să mă descrie printr-un singur cuvânt, acela ar fi corect. Eu întotdeauna spun ce gândesc și fac ceea ce spun. Ceea ce lipsește comunei Aninoasa este viziunea. O viziune puternică, despre o comună europeană, racordată la lumea civilizată a secolului în care trăim.

Preocupările și statura publică ale primarului comunei Aninoasa trebuie să fie cele ale unui primar european, nu ale unei slugi de pe moșia oligarhului. În centrul viziunii mele despre comună se află cetăţenii”- le-a transmis alegătorilor Tiberiu Lixandru – candidatul PNL pentru funcţia de primar al comunei Aninoasa.

 

OBIECTIVE PROPUSE PENTRU DEZVOLTAREA COMUNEI ANINOASA:

 

Reducerea taxelor și impozitelor locale;
Asfaltare străzi, dalareșanturi, amenajare vâlcele (cu gabioane sau betonate) în toate satele comunei;
Amenajarea  de trotuare și piste de biciclete, acolo unde infrastructura permite, pe toată raza comunei;
Realizarea unui sens giratoriu la ieșirea din satul Viforâta către DN71 – zona Transformator;
Servicii europene de salubrizare în toată comuna. Montare coșuri de gunoi stradale dedicate colectării selective a deșeurilor ;„
Realizarea unei infrastructuri rutiere moderne (marcaje rutiere și semne de circulație acolo unde acestea lipsesc, inclusiv limitatoare de viteză) în toate satele comunei;
Achiziționarea și amplasarea a unor stații de așteptare de nivel european pentru călători/navetiști;
Realizarea unui sistem modern de monitorizare video, funcțional pentru întreaga comună;
Reorganizarea și retehnologizarea SPI și SVSU (servicii de gospodarire comunală și pentru situații de urgență);
Modernizarea instituțiilor de învățământ de pe raza comunei;
Achiziția de tablete pentru toți școlarii și preșcolarii care învață în școlile și grădinițele de pe raza comunei;
Realizarea în fiecare sat, a unei baze de recreere multifuncțională pentru toate categoriile de vârstă;
Sprijinirea  tuturor dispensarelor din comună;
Încheierea unui parteneriat cu un laborator specializat în efectuarea de analizele medicale, în vederea deschiderii unui punct de lucru în comuna ANINOASA pentru a facilita și a ușura accesul cetățenilor la investigații de specialitate;
Promovarea turismului ecumenic prin reabilitarea lăcașelor de cult de pe raza comunei;
Amenajarea unei zone de agrement pentru pasionatii de off-road și/sau motocross în spatele sălii de sport din cadrul Complexului socio-cultural;
Accesarea de fonduri europene pentru orice tip de investiție ce are ca scop dezvoltarea și modernizarea comunei, având drept reper comuna Peștera (Constanța) și comuna Ciugud (Alba), localități care au realizat peste 50 de investiții cu fonduri europene.
Dezvoltarea comunei și asigurarea unor condiții de nivel european sunt elemente ce conduc la atragerea investitorilor pe raza localității.
În acest sens voi încerca crearea unui Parc Industrial pentru atragerea acestora și crearea de noi locuri de muncă (sursa de finanțare fiind asigurată din fonduri europene, granturi și garanții guvernamentale).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *