joi , 3 decembrie 2020
STIRI PE SCURT
Rata de infectare în Dâmbovița a scăzut la 3,27 la miePSD Dâmbovița:Pentru liberali, rolul prefectului este pur decorativ!„Ai grijă la cea mai mare grijă: siguranța copilului tău!“ – o campanie națională lansată de IGSU, E.ONAPIA:98% din fermierii dâmbovițeni au primit plățile în avansGrădiniță nouă pentru preșcolarii din Adânca, comuna Gura Ocniței.Rata de pozitivare se menține peste 32%! 1260 de pacienți în stare gravă, record de la începutul pandemieiPNL plătește scump erorile administrative!Banda de la Suceava, mai periculoasă decât coronavirusulIonuț Vulpescu, PSD:”Miza alegerilor parlamentare este gestionarea crizelor – medicală, economică și socială COS Târgoviște ar putea relua producția în prima parte a anului viitorProgramul de guvernare „Mişcăm România”- 200 de proiecte și măsuri pentru ca România să avanseze economic, soOana Vlăducă, PRO România: Școala trebuie să reînceapă imediat!Bărbatul evadat pe 7 noiembrie, a fost prins în Gara de NordDSP Dâmbovița-Campanie de informare sub sloganul „Solidaritate și reponsabilitate comună”Și podul de la Teiș se apropie de finalizare.Virgil Guran, mesaj de Ziua Națională a RomânieiTârgoviște: Au fost aprinse bradul și decorațiunile luminoase de CrăciunCornel Ștefan, președinte CJD:”Să acționăm ca o națiune demnă și puternică, să ne respectăm trecutul și prConstantin Ana, primarul Orașului Pucioasa:”Trăim vremuri complicate!”La mulți ani, România! La mulți ani, Români! La mulți ani, Târgoviște! La mulți ani, Târgovișteni!
Home / POLITIC / Ion Sorin, candidatul PNL pentru președinția Consiliului Județean Dâmbovița: “Disperarea electoral a atins cote ridicole!”

Ion Sorin, candidatul PNL pentru președinția Consiliului Județean Dâmbovița: “Disperarea electoral a atins cote ridicole!”

 Candidatul Partidului Național Liberal pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, prof. Sorin Ion, a ales să răspundă deselor atacuri politice în stilu-i caracteristic: ironic, fără înflorituri inuțile, la obiect!

„Văzând că debutul anului școlar în Dâmbovița a mers conform, că părinții, copiii și profesorii deopotrivă s-au sincronizat și au pus pe plan secund frica, PSD a apelat la o «linie telefonică» pentru găsirea de probleme.

Disperarea electorală atinge, astfel, cote ridicole. Văd, cu uimire și tristețe, că reprezentanți ai tinerei generații de politicieni au obiceiuri foarte, foarte vechi.

Între acestea voi aminti dezinformarea și răspândirea panicii. Pe lângă faptul că este un act de o iresponsabilitate enormă, 𝗽𝗮𝗻𝗶𝗰𝗮 𝗳𝗼𝗿𝘁̦𝗮𝘁𝗮̆, 𝗶𝗻𝗱𝘂𝘀𝗮̆, î𝗻 𝗽𝗲𝗿𝗶𝗼𝗮𝗱𝗮̆ 𝗱𝗲 𝗽𝗮𝗻𝗱𝗲𝗺𝗶𝗲 𝘀𝗽𝘂𝗻𝗲 𝗺𝘂𝗹𝘁𝗲 𝘀̦𝗶 𝗱𝗲𝘀𝗽𝗿𝗲 𝗰𝗮𝗿𝗮𝗰𝘁𝗲𝗿𝘂𝗹 𝗰𝗲𝗹𝘂𝗶 𝗰𝗮𝗿𝗲 𝗼 𝗽𝗿𝗼𝗽𝗮𝗴𝗮̆.

Devine clar un singur lucru: 𝐬𝐮𝐧𝐭𝐞𝐭̦𝐢 𝐝𝐢𝐬𝐩𝐞𝐫𝐚𝐭̦𝐢 𝐬𝐚̆ 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐜𝐞𝐯𝐚 𝐝𝐞 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐬𝐚̆ 𝐯𝐚̆ 𝐥𝐞𝐠𝐚𝐭̦𝐢 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐜𝐚̆ 𝐬𝐮𝐧𝐭𝐞𝐭̦𝐢 𝐥𝐢𝐩𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐝𝐞 𝐜𝐫𝐞𝐝𝐢𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐬̦𝐢 𝐜𝐨𝐧𝐭̦𝐢𝐧𝐮𝐭. Dar nu și de cinism.

Îi invit pe toți cei care au lucruri de sesizat și vor să găsească rezolvări REALE, pentru că probleme pot apărea, să sesizeze unitățile de învățământ și inspectoratul școlar.

Restul sunt DOAR fumigene de campanie.

Mulțumesc tuturor pentru încredere, răbdare și înțelegere!”

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *