joi , 3 decembrie 2020
STIRI PE SCURT
Rata de infectare în Dâmbovița a scăzut la 3,27 la miePSD Dâmbovița:Pentru liberali, rolul prefectului este pur decorativ!„Ai grijă la cea mai mare grijă: siguranța copilului tău!“ – o campanie națională lansată de IGSU, E.ONAPIA:98% din fermierii dâmbovițeni au primit plățile în avansGrădiniță nouă pentru preșcolarii din Adânca, comuna Gura Ocniței.Rata de pozitivare se menține peste 32%! 1260 de pacienți în stare gravă, record de la începutul pandemieiPNL plătește scump erorile administrative!Banda de la Suceava, mai periculoasă decât coronavirusulIonuț Vulpescu, PSD:”Miza alegerilor parlamentare este gestionarea crizelor – medicală, economică și socială COS Târgoviște ar putea relua producția în prima parte a anului viitorProgramul de guvernare „Mişcăm România”- 200 de proiecte și măsuri pentru ca România să avanseze economic, soOana Vlăducă, PRO România: Școala trebuie să reînceapă imediat!Bărbatul evadat pe 7 noiembrie, a fost prins în Gara de NordDSP Dâmbovița-Campanie de informare sub sloganul „Solidaritate și reponsabilitate comună”Și podul de la Teiș se apropie de finalizare.Virgil Guran, mesaj de Ziua Națională a RomânieiTârgoviște: Au fost aprinse bradul și decorațiunile luminoase de CrăciunCornel Ștefan, președinte CJD:”Să acționăm ca o națiune demnă și puternică, să ne respectăm trecutul și prConstantin Ana, primarul Orașului Pucioasa:”Trăim vremuri complicate!”La mulți ani, România! La mulți ani, Români! La mulți ani, Târgoviște! La mulți ani, Târgovișteni!
Home / CELE MAI CITITE - SĂPTĂMÂNAL / Demență la kilometrul “0” al democrației

Demență la kilometrul “0” al democrației

În weekend au continuat   manifestațiile așa-zișilor protestatari, inconștienți  care  consideră masca medicală o “botniță” și nu mijlocul cel mai sigur de a se proteja împotriva infectării cu COVID-19. Exaltați care acuză o dictatură și alte asemenea trăznăi dar care nu conștientizează că sunt printre ei și agitatori profesioniști, infiltrați ai unor  forțe neprietene României. La București, aproximativ 200 de persoane au strigat, sâmbătă după-amiază, în Piața Universității, față de măsurile luate de autorități în școli. Manifestanții nu sunt de acord cu obligativitatea purtării măștii de protecție de către elevi la școală. Au scandat „Libertate!”, „Jos dictatura!”, „Copiii noștri nu-s cobaii voștri” ,  au avut în recuzită steaguri tricolore și pancarte cu mesaj precum „Jos botnița, jos labele de pe copiii noștri”, dar , contrar legii, n-au purtat măști.
Nu stăm acum să comentăm tâmpenii de genul “purtarea măștii la școală este o reeducare forțată a tinerelor generații, o reeducare de tip comunist sau nazist”. Este pentru orice om normal la cap o enormitate, cum la fel de exagerată este afirmația
referitoare tot la tineri, anume „copiii sunt dresați și condiționați ca animalele. Acesta este noul program Școala Altfel: în cușcă și cu botniță.”

Spunem doar că societatea românească trebuie să se imunizeze vizavi de asemenea grupări pe care le catalogăm “tembelo-anarhice”. O micro-minoritate de câteva sute de persoane la nivel național, toate la un loc nereprezentative nici măcar pentru un cartier ceva mai populat. Și mai spunem că forțele de ordine ar fi trebui să intervină energic pentru a impune respectarea legii, care spune că adunările publice în timpul stării de alertă nu pot depăși 100 de persoane, portul măștii medicale fiind obligatoriu la asemenea evenimente. Nu că ne-ar interesa de sănătatea exaltaților care pun botul la așa ceva dar există riscul să-i infecteze pe ceilalți! La o adică, este de neînțeles atitudinea Jandarmeriei, care a gazat și bătut mii de oameni nevinovați pe 10 august, la ordinul infractorului Dragnea și al camarilei de Roșiorii de Vede, iar acum nu poate stăpâni o mână de contravenienți cu ifose de anarhiști!

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *