joi , 3 decembrie 2020
STIRI PE SCURT
Rata de infectare în Dâmbovița a scăzut la 3,27 la miePSD Dâmbovița:Pentru liberali, rolul prefectului este pur decorativ!„Ai grijă la cea mai mare grijă: siguranța copilului tău!“ – o campanie națională lansată de IGSU, E.ONAPIA:98% din fermierii dâmbovițeni au primit plățile în avansGrădiniță nouă pentru preșcolarii din Adânca, comuna Gura Ocniței.Rata de pozitivare se menține peste 32%! 1260 de pacienți în stare gravă, record de la începutul pandemieiPNL plătește scump erorile administrative!Banda de la Suceava, mai periculoasă decât coronavirusulIonuț Vulpescu, PSD:”Miza alegerilor parlamentare este gestionarea crizelor – medicală, economică și socială COS Târgoviște ar putea relua producția în prima parte a anului viitorProgramul de guvernare „Mişcăm România”- 200 de proiecte și măsuri pentru ca România să avanseze economic, soOana Vlăducă, PRO România: Școala trebuie să reînceapă imediat!Bărbatul evadat pe 7 noiembrie, a fost prins în Gara de NordDSP Dâmbovița-Campanie de informare sub sloganul „Solidaritate și reponsabilitate comună”Și podul de la Teiș se apropie de finalizare.Virgil Guran, mesaj de Ziua Națională a RomânieiTârgoviște: Au fost aprinse bradul și decorațiunile luminoase de CrăciunCornel Ștefan, președinte CJD:”Să acționăm ca o națiune demnă și puternică, să ne respectăm trecutul și prConstantin Ana, primarul Orașului Pucioasa:”Trăim vremuri complicate!”La mulți ani, România! La mulți ani, Români! La mulți ani, Târgoviște! La mulți ani, Târgovișteni!
Home / CELE MAI CITITE - SĂPTĂMÂNAL / Vechea poveste: După alegeri ”frații” scot cuțitele din teacă

Vechea poveste: După alegeri ”frații” scot cuțitele din teacă

În timp ce la București, dar și în alte orașe importante, precum Botoșani ori Călărași, a continuat scandalul pe tema fraudării alegerilor, departe de ochii publicului au început disputele interne, reglările de conturi cu care suntem mult prea obișnuiți ca să ne mai surprindă. Adică, acolo unde rezultatele n-au fost tocmai bune, scot unghiile și rânjesc colții cățeii din liniile doi și trei, pregătiți pentru a prinde o ciosvârtă mai babană. Și cei mai periculoși sunt, culmea, aceeași care au mai fost la butoane , fiind dați la rândul lor la o parte, ați ghicit, tocmai din pricina rezultatelor proaste…

Referitor la contrele interne, începem cu partidul care a obținut cel mai mare procentaj pe vot politic. Rezultatele slabe la locale au fost sancționate prompt de la centru și șapte lideri din teritoriu și-au depus déjà mandatul. De altfel, însuși Ludovic Orban le-a cerut celor care au avut un scor de sub 27%, să se retragă de la șefia organizațiilor.

La social- democrați, președintele Marcel Ciolacu nu are nevoie de certuri în interiorul organizațiilor dar asta nu-i oprește pe alții, mai mărunți, să înceapă “tradiționala” răfuială.  La Cluj, spre exemplu, deputatul  Horia Nasra, fost șef al organizației județene, cere demisia de onoare a actualei conduceri a filialei, pentru că a obținut la locale un rezultat „dezastruos.” N-a uitat că și el a plătit, cam la fel, cu patru ani în urmă…

Dacă în cazul ALDE nu este cazul de așa ceva, fiind practic obligați de electorat să se care toți de pe scena politică, în frunte cu Tăriceanu, am văzut cum se scot cuțitele și la USR. Iar tonul îl dă o mai veche trompetă, un politician imperb care n-ar fi fost nimic dacă nu-l chema ca pe taică-su !!!

Andrei Caramitru,că despre el e vorba,   vizibil pe rețelele sociale din zona USR, pune semnul “egal” între  scorul obținut de USR-PLUS la alegerile locale și  „o catastrofă de proporții epice.” Tot el   cere plecarea lui Dan Barna și a lui Dacian Cioloș din fruntea Alianței, de unde și concluzia că ori este prost ghidonat, ori habar n-are pe ce lume trăiește. Tot acest pseudo-politolog mai susține că PLUS n-a adăugat procente la zestrea USR, deci ar trebui ca Cioloș și partidul său să fie dați la o parte.
Despre asemenea”răzmerițe” am auzit că ar fi în pregătire și pe la noi culmea, fiind puse la cale de perdanți de meserie. Vom urmări cu atenție ce se întâmplă, nu de alta dar publicul are dreptul să fie informat, să decidă singur dacă tolerează sau nu asemenea apucături specifice tagmei șobolanilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *