joi , 28 ianuarie 2021
STIRI PE SCURT
Imunizare tipic mioritică: Amărăștenii amânați după Paște și cabinete cu circuit închis pentru “esențialiEi nu se joacă! Noi ne … relaxămSenatorul Titus Corlățean a denunțat în plenul Adunării Parlamentare a Consiliului Europei “sindromul puterii abDâmbovița: Rata de infectare cu COVID-19 scade spre 1 la miePietoni și bicicliști, sancționați în rând cu șoferii indisciplinațiReprezentanții Asociației Municipiilor au discutat despre finanțarea învățământului preuniversitar cu ministrul Criza coronavirus: Mai mult de 18000 de români infectați cu COVID-19 au decedat de la începutul pandemieiAproape 4000 de amenzi pentru încălcarea măsurilor de protecție sanitară, în numai 24 de oreCornel Ștefan, președinte Consiliu Județean:”Avem un program cu proiecte foarte importante pentru Dâmbovița și TSenatorul Titus Corlățean, reales vicepreședinte al Comisiei Adunării Parlamentare a Consiliului Europei pentru alegProiect de 21 de milioane de lei pentru modernizarea și eficientizarea iluminatului public în TârgovișteNebunie pe Vlașca : Se tratează de COVID-19 cu antiparazitare pentru câini!Dâmbovița: Cinci comune fără niciun caz nou de infectare în ultimele 14 zileA plouat cu amenzi peste șoferii indisciplinațiPurtător de cuvânt PSD Dâmbovița:”Guvernul Țeparilor mai dă o țeapă!”Trei sferturi dintre șomerii dâmbovițeni sunt din categorii greu și foarte greu ocupabileDeputatul Radu Popa e hotărât să spună dâmbovițenilor cât îi costă “politica nepăsării”!Criza coronavirus:Numărul pacienților în stare gravă a trecut iar de 1000Târgoviște:Proiectul noului parc de la fosta UM Gară se apropie de finalizareŞase cincinale jumătate fără Ceauşescu
Home / EDUCAȚIE / Mai multe clase de la școlile Coresi, Brătescu-Voinești și Colegiul Cantacuzino intră în scenariul roșu!

Mai multe clase de la școlile Coresi, Brătescu-Voinești și Colegiul Cantacuzino intră în scenariul roșu!

A fost emisă Hotărârea nr. 48 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, prin care a fost instituită încadrarea integrală în scenariul 3 (roșu) de funcționare pentru  școlile gimnaziale Ulmi și Ocnița. Exclusiv online vor funcționa mai multe clase de la Liceul Spiru Haret. Probleme sunt și la Colegiul Național Constantin Cantacuzino, unde intră în scenariul 3 două clasa a II-a, două clase a III-a și o clasă a XI-a. La Școala Nr. 2 intră în scenariul roșu clasa a II-a D iar la Școala nr. 5 va avea același regim clasa a VI-a A. Măsura este valabilă până pe 21 octombrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *