joi , 3 decembrie 2020
STIRI PE SCURT
Rata de infectare în Dâmbovița a scăzut la 3,27 la miePSD Dâmbovița:Pentru liberali, rolul prefectului este pur decorativ!„Ai grijă la cea mai mare grijă: siguranța copilului tău!“ – o campanie națională lansată de IGSU, E.ONAPIA:98% din fermierii dâmbovițeni au primit plățile în avansGrădiniță nouă pentru preșcolarii din Adânca, comuna Gura Ocniței.Rata de pozitivare se menține peste 32%! 1260 de pacienți în stare gravă, record de la începutul pandemieiPNL plătește scump erorile administrative!Banda de la Suceava, mai periculoasă decât coronavirusulIonuț Vulpescu, PSD:”Miza alegerilor parlamentare este gestionarea crizelor – medicală, economică și socială COS Târgoviște ar putea relua producția în prima parte a anului viitorProgramul de guvernare „Mişcăm România”- 200 de proiecte și măsuri pentru ca România să avanseze economic, soOana Vlăducă, PRO România: Școala trebuie să reînceapă imediat!Bărbatul evadat pe 7 noiembrie, a fost prins în Gara de NordDSP Dâmbovița-Campanie de informare sub sloganul „Solidaritate și reponsabilitate comună”Și podul de la Teiș se apropie de finalizare.Virgil Guran, mesaj de Ziua Națională a RomânieiTârgoviște: Au fost aprinse bradul și decorațiunile luminoase de CrăciunCornel Ștefan, președinte CJD:”Să acționăm ca o națiune demnă și puternică, să ne respectăm trecutul și prConstantin Ana, primarul Orașului Pucioasa:”Trăim vremuri complicate!”La mulți ani, România! La mulți ani, Români! La mulți ani, Târgoviște! La mulți ani, Târgovișteni!
Home / POLITIC / Alexandru Oprea va deschide lista PMP Dâmbovița pentru Senat

Alexandru Oprea va deschide lista PMP Dâmbovița pentru Senat

După cooptarea fostului lider liberal  Iulian Vladu, numit președinte interimar și cap de listă la Camera Deputaților, PMP Dâmbovița se întărește cu încă un politician care se bucură de notorietate în județ. Este vorba despre președintele în exercițiu al Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea. Potrivit unor informații încă neoficiale, Alexandru Oprea va fi primul pe lista PMP Dâmbovița pentru Senat.

Cu Oprea și Vladu candidați, oameni care știu să facă politică, PMP are șanse mari să fie surpriza alegerilor din 6 decembrie în Dâmbovița, deși concurența este extrem de serioasă. Revenind la Alexandru Oprea, acesta are o sarcină dificilă, urmând să se confrunte direct cu trei candidați de forță: Titus Corlățean (PSD), Virgil Guran (PNL) și Adrian Țuțuianu (Pro România).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *