joi , 3 decembrie 2020
STIRI PE SCURT
Rata de infectare în Dâmbovița a scăzut la 3,27 la miePSD Dâmbovița:Pentru liberali, rolul prefectului este pur decorativ!„Ai grijă la cea mai mare grijă: siguranța copilului tău!“ – o campanie națională lansată de IGSU, E.ONAPIA:98% din fermierii dâmbovițeni au primit plățile în avansGrădiniță nouă pentru preșcolarii din Adânca, comuna Gura Ocniței.Rata de pozitivare se menține peste 32%! 1260 de pacienți în stare gravă, record de la începutul pandemieiPNL plătește scump erorile administrative!Banda de la Suceava, mai periculoasă decât coronavirusulIonuț Vulpescu, PSD:”Miza alegerilor parlamentare este gestionarea crizelor – medicală, economică și socială COS Târgoviște ar putea relua producția în prima parte a anului viitorProgramul de guvernare „Mişcăm România”- 200 de proiecte și măsuri pentru ca România să avanseze economic, soOana Vlăducă, PRO România: Școala trebuie să reînceapă imediat!Bărbatul evadat pe 7 noiembrie, a fost prins în Gara de NordDSP Dâmbovița-Campanie de informare sub sloganul „Solidaritate și reponsabilitate comună”Și podul de la Teiș se apropie de finalizare.Virgil Guran, mesaj de Ziua Națională a RomânieiTârgoviște: Au fost aprinse bradul și decorațiunile luminoase de CrăciunCornel Ștefan, președinte CJD:”Să acționăm ca o națiune demnă și puternică, să ne respectăm trecutul și prConstantin Ana, primarul Orașului Pucioasa:”Trăim vremuri complicate!”La mulți ani, România! La mulți ani, Români! La mulți ani, Târgoviște! La mulți ani, Târgovișteni!
Home / SĂNĂTATE / Cu peste zece cazuri de infectare la mia de locuitori de la debutul crizei, Dâmbovița se numără printre județele roșii, cele mai afectate de pandemie

Cu peste zece cazuri de infectare la mia de locuitori de la debutul crizei, Dâmbovița se numără printre județele roșii, cele mai afectate de pandemie

Portivit ultimei raportări, indicele ratei de infectare în Dâmbovița a urcat astăzi la 1,62 la mia de locuitori, fiind luate în calcul cazurile confirmate în ultimele  14 zile. Pe localități, situația continuă să fie dramatică la Dobra- indice 9,54 , satul fiind în carantină încă din data de 9 octombrie.La Moțăeni indicele a coborât la 3,51 iar la Glodeni la 3,1. În 26 de unități administrativ-teritoriale, între care și Municipiul Târgoviște (2,68), se aplică scenariul galben, indicii fiind cuprinși între 1,5 și 2,99 la mie. Este obligatoriu portul măștii în spațiile deschise aglomerate și la distanță mai mică de 50 de metri de unitățile de învățământ.

În restul de 50 de localități indicele este mai mic de 1,5 la mie, singurele comune fără niciun caz confirmat în ultimele 14 zile fiind Bărbulețu, Cojasca, Cornățelu, Gura Foii, Răscăieți și Vârfuri.

De la începutul pandemiei, în Dâmbovița au fost confirmate în total 5219 cazuri de infectare, ceea ce înseamnă peste 10 cazuri la mia de locuitori și, automat, includerea în categoria județelor “roșii”, cele mai afectate din punct de vedere medical.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *