joi , 3 decembrie 2020
STIRI PE SCURT
Rata de infectare în Dâmbovița a scăzut la 3,27 la miePSD Dâmbovița:Pentru liberali, rolul prefectului este pur decorativ!„Ai grijă la cea mai mare grijă: siguranța copilului tău!“ – o campanie națională lansată de IGSU, E.ONAPIA:98% din fermierii dâmbovițeni au primit plățile în avansGrădiniță nouă pentru preșcolarii din Adânca, comuna Gura Ocniței.Rata de pozitivare se menține peste 32%! 1260 de pacienți în stare gravă, record de la începutul pandemieiPNL plătește scump erorile administrative!Banda de la Suceava, mai periculoasă decât coronavirusulIonuț Vulpescu, PSD:”Miza alegerilor parlamentare este gestionarea crizelor – medicală, economică și socială COS Târgoviște ar putea relua producția în prima parte a anului viitorProgramul de guvernare „Mişcăm România”- 200 de proiecte și măsuri pentru ca România să avanseze economic, soOana Vlăducă, PRO România: Școala trebuie să reînceapă imediat!Bărbatul evadat pe 7 noiembrie, a fost prins în Gara de NordDSP Dâmbovița-Campanie de informare sub sloganul „Solidaritate și reponsabilitate comună”Și podul de la Teiș se apropie de finalizare.Virgil Guran, mesaj de Ziua Națională a RomânieiTârgoviște: Au fost aprinse bradul și decorațiunile luminoase de CrăciunCornel Ștefan, președinte CJD:”Să acționăm ca o națiune demnă și puternică, să ne respectăm trecutul și prConstantin Ana, primarul Orașului Pucioasa:”Trăim vremuri complicate!”La mulți ani, România! La mulți ani, Români! La mulți ani, Târgoviște! La mulți ani, Târgovișteni!
Home / POLITIC / Alexandru Oprea și Iulian Vladu- tandemul cu care PMP Dâmbovița forțează un rezultat bun la parlamentare

Alexandru Oprea și Iulian Vladu- tandemul cu care PMP Dâmbovița forțează un rezultat bun la parlamentare

Candidații  Partidului Mișcarea Populară sunt primii din Dâmbovița care s-au înscris oficial în cursa electorală pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.  Cum am anunțat déjà, la Camera Deputaților lista este deschisă de  Iulian Vladu de profesie inginer  , fost deputat PD-L in legistraturile 2008-2012; 2012 -2016 , președintele  PMP-Dambovita .Locul II  pe listă este Cristina Stroe -inspector școlar general adjunct la Inspectoratul Școlar Dambovita . La Senat lista este deschisă de  Alexandru Oprea , de profesie jurist , președintele Consiliului Județean Dambovita in funcție , pe locul doi fiind Liliana Nitu de profesie economist , membru fondator și fost Președinte PMP Dambovita .

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *