joi , 3 decembrie 2020
STIRI PE SCURT
Rata de infectare în Dâmbovița a scăzut la 3,27 la miePSD Dâmbovița:Pentru liberali, rolul prefectului este pur decorativ!„Ai grijă la cea mai mare grijă: siguranța copilului tău!“ – o campanie națională lansată de IGSU, E.ONAPIA:98% din fermierii dâmbovițeni au primit plățile în avansGrădiniță nouă pentru preșcolarii din Adânca, comuna Gura Ocniței.Rata de pozitivare se menține peste 32%! 1260 de pacienți în stare gravă, record de la începutul pandemieiPNL plătește scump erorile administrative!Banda de la Suceava, mai periculoasă decât coronavirusulIonuț Vulpescu, PSD:”Miza alegerilor parlamentare este gestionarea crizelor – medicală, economică și socială COS Târgoviște ar putea relua producția în prima parte a anului viitorProgramul de guvernare „Mişcăm România”- 200 de proiecte și măsuri pentru ca România să avanseze economic, soOana Vlăducă, PRO România: Școala trebuie să reînceapă imediat!Bărbatul evadat pe 7 noiembrie, a fost prins în Gara de NordDSP Dâmbovița-Campanie de informare sub sloganul „Solidaritate și reponsabilitate comună”Și podul de la Teiș se apropie de finalizare.Virgil Guran, mesaj de Ziua Națională a RomânieiTârgoviște: Au fost aprinse bradul și decorațiunile luminoase de CrăciunCornel Ștefan, președinte CJD:”Să acționăm ca o națiune demnă și puternică, să ne respectăm trecutul și prConstantin Ana, primarul Orașului Pucioasa:”Trăim vremuri complicate!”La mulți ani, România! La mulți ani, Români! La mulți ani, Târgoviște! La mulți ani, Târgovișteni!
Home / ACTUALITATE / Circulație restricționată, mâine 21 octombrie, pe DN 71 Fieni-Sinaia

Circulație restricționată, mâine 21 octombrie, pe DN 71 Fieni-Sinaia

Miercuri  21 octombrie , începând cu ora 12:00, pe DN 71, între Fieni și  Sinaia, va fi efectuat un transport agabaritic.

Începând cu ora 14:00, circulația pe DN 71 (km 92+933 m) – Sinaia, va fi închisă pentru o perioadă estimată la aproximativ 4 ore, pentru montarea/demontarea unui dispozitiv de tip ”flyover” la podul situat în afara localității Moroeni, în scopul tranzitării acestuia.

Rute alternative:

De la Sinaia:

– DN 71/ DN 1 Sinaia – DN 1 Breaza – DJ 710 Bezdead – DJ 715 Buciumeni – DN 71 Dealu Mare sau DJ 710 Pucioasa – DN 71 Pucioasa;

– DN 71/ DN 1 Sinaia – DN 1/DJ 720 Florești – DJ 720 Moreni – DN 71 Târgoviște;

De la Fieni:

DN 71/ DJ 715 Dealu Mare – DJ 715 Buciumeni – DJ 710 Bezdead – DN 1 Breaza;

Polițiștii de la rutieră vor fi prezenți în zona respectivă în vederea informării conducătorilor auto, asigurării traficului rutier și redirecționării acestuia pe rutele alternative.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *