joi , 3 decembrie 2020
STIRI PE SCURT
Rata de infectare în Dâmbovița a scăzut la 3,27 la miePSD Dâmbovița:Pentru liberali, rolul prefectului este pur decorativ!„Ai grijă la cea mai mare grijă: siguranța copilului tău!“ – o campanie națională lansată de IGSU, E.ONAPIA:98% din fermierii dâmbovițeni au primit plățile în avansGrădiniță nouă pentru preșcolarii din Adânca, comuna Gura Ocniței.Rata de pozitivare se menține peste 32%! 1260 de pacienți în stare gravă, record de la începutul pandemieiPNL plătește scump erorile administrative!Banda de la Suceava, mai periculoasă decât coronavirusulIonuț Vulpescu, PSD:”Miza alegerilor parlamentare este gestionarea crizelor – medicală, economică și socială COS Târgoviște ar putea relua producția în prima parte a anului viitorProgramul de guvernare „Mişcăm România”- 200 de proiecte și măsuri pentru ca România să avanseze economic, soOana Vlăducă, PRO România: Școala trebuie să reînceapă imediat!Bărbatul evadat pe 7 noiembrie, a fost prins în Gara de NordDSP Dâmbovița-Campanie de informare sub sloganul „Solidaritate și reponsabilitate comună”Și podul de la Teiș se apropie de finalizare.Virgil Guran, mesaj de Ziua Națională a RomânieiTârgoviște: Au fost aprinse bradul și decorațiunile luminoase de CrăciunCornel Ștefan, președinte CJD:”Să acționăm ca o națiune demnă și puternică, să ne respectăm trecutul și prConstantin Ana, primarul Orașului Pucioasa:”Trăim vremuri complicate!”La mulți ani, România! La mulți ani, Români! La mulți ani, Târgoviște! La mulți ani, Târgovișteni!
Home / ACTUALITATE / Comuna Butimanu scapă de carantină, deocamdată

Comuna Butimanu scapă de carantină, deocamdată

Comunicat de presă

“Având în vedere incidența cumulată a cazurilor, înregistrată la data de 20.10.2020, ce depășește 3/1000 de locuitori, Direcția de Sănătate Publică Dâmbovița a întocmit raportul de evaluare pentru comuna Butimanu, astfel că nu s-au întrunit condițiile, prevăzute de legislația în vigoare, care să impună carantina zonală. Pentru comuna Glodeni, DSP Dâmbovița nu a finalizat încă raportul de evaluare, urmând să vă comunicăm ulterior măsurile dispuse în funcție de concluziile acestuia. Menționăm că pentru comuna Moțăieni, se aplică în continuare măsurile specifice intervalului de referință de peste 3 cazuri/1000 locuitori, potrivit HG 856/2020”- se precizează într-un comunicat al Prefecturii Dâmbovița.

Se precizează însă că unitățile școlare de pe raza comunei Butimanu vor intra, potrivit Hotărârii CJSU nr. 56/20.10.2020, în scenariul 3 de funcționare, pentru comuna Glodeni măsura fiind deja luată și inclusă în Hotărârea nr. 54/19.10.2020.

Autoritățile județene și locale vor monitoriza cu atenție evoluția situației epidemiologice în fiecare unitate administrativ-teritorială în care a fost depășită incidența cumulată a cazurilor de 3/1000 locuitori, fiind vorba aici de Dobra, Moțăeni, Glodeni și Butimanu.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *