marți , 19 ianuarie 2021
STIRI PE SCURT
Inconștiență: Tot mai mulți indivizi sunt prinși fără permis ori băuți la volanDSP a organizat echipe mobile pentru vaccinarea personalului și asistaților din 34 de centre rezidențiale pentru vârDâmbovița: Incidența cumulată a cazurilor de infectare a scăzut la 1,48 la mie. Județul reintră în “scenariuApel la punctualitate: Cetățenii înscriși pentru vaccinare sunt rugați să respecte programareaZeci de sancțiuni aplicate de jandarmi pentru nerespectarea măsurilor de protecție sanitarăLa Spitalul Moreni, corturile pentru triajul pacienților suspecți de COVID-19 au fost înlocuite cu containere încălCriza coronavirus: 1509 cazuri la aproape 9000 de teste! Rata de pozitivare rămâne peste 15%!Acoperișul unei case din Priseaca a fost mistuit de flăcăriAccident cu trei persoane rănite, la NisipuriPetrecere de majorat, cu 44 de invitați, oprită cu “mascații”Târgoviște: Cinematograful “Independența” va fi gata în februarie“Vizionarul” ministru Drulă, de la drumuri, condamnă Dâmbovița la izolareA fost redeschis DJ 713 Cuibu Dorului- DichiuDâmbovița: Incidența cumulată a cazurilor de infectare calculată vineri la 1,76 la mieCinci autovehicule implicate într-un carambol, la MăguraCarmen Holban, deputat PSD: Nicio deosebire între liberalii de astăzi și cei criticați de Eminescu acum aproape un Criza coronavirus: Rata de pozitivare scade spre 10%Astăzi încep programările pentru etapa a doua a campaniei de imunizare împotriva COVID-19Cele mai multe dintre școli vor fi redeschise pe 8 februarieApartament distrus de explozie la Găești
Home / CELE MAI CITITE - SĂPTĂMÂNAL / ”Verzii” de strânsură ai României…

”Verzii” de strânsură ai României…

Sunt cam două săptămâni de când anumite grupuri încearcă, am spune cu disperare, să inoculeze idea că o nouă steluță a răsărit pe bolta năclăită a politicii românești.Să sugereze că Partidul Ecologist ar fi  devenit, peste noapte, salvarea nației, să nu predomine imaginea de  nucleu de conjunctură, care a adunat la un loc “apărători”  ai  drepturilor constituționale,negaționiști, „patrioți anti-mască” și luptători care s-au spetit în epoca “Dragnea”  să dea de pământ cu statul paralel. Pe scurt, că a prins aripi partidul condus de cvasinecunoscutul Dănuț Pop, numai bun de marionetă în mâinile unor păpușari nărăviți la toate relele.

Și-au găsit hogeac aici (a se citi loc pe listă) oameni precum Cătălin Rădulescu– ex-deputatul “Mitralieră”, Liviu Pleșoianu sau unsurosul  Șerban Nicolae, unul dintre cei mai libidinoși dintre lacheii fostului vătaf de Teleorman. Se regăsesc pe listele  PER  și Marian Vanghelie,  sau Cătălin Ivan, convertiți  brusc ecologism, disperați să  prindă câte un loc în Parlament.

Cunoscătorii într-ale  politicii mioritice  susțin că în spatele formațiunii conduse oficial de anonimul Dănuț Pop, adică după cortină,  stau Codrin Ștefănescu și Marian Vanghelie. Ca dovadă  și  declarațiile publice făcute de cei care au intrat în PER  nu au nicio legătură cu ecologismul.

Ca “pete de culoare”, în PER au ajuns și artiști, printre care Marcel Pavel  și  Sanda Ladoși care candidează în Mureș pe listele partidului pentru alegerile parlamentare. Pe propria  pagină de internet , PER este descris ca „un partid modern, cu vocație europeană, de orientare centru, care are ca scop promovarea și apărarea principiilor ecologiste”. Adică exact opusul declarațiilor năroade, vecine cu inconștiența, ale unuia ca “Mitralieră”, care spune că portul măștii dăunează activității cerebrare, ori că doctrina partidului este “fără obligativitatea portului măștii în România.”

Una peste alta, o strânsură care n-are ce căuta într-o societate normală,  ai cărei lianți rămân   oportunismul , fățărnicia și minciuna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *