joi , 28 ianuarie 2021
STIRI PE SCURT
Imunizare tipic mioritică: Amărăștenii amânați după Paște și cabinete cu circuit închis pentru “esențialiEi nu se joacă! Noi ne … relaxămSenatorul Titus Corlățean a denunțat în plenul Adunării Parlamentare a Consiliului Europei “sindromul puterii abDâmbovița: Rata de infectare cu COVID-19 scade spre 1 la miePietoni și bicicliști, sancționați în rând cu șoferii indisciplinațiReprezentanții Asociației Municipiilor au discutat despre finanțarea învățământului preuniversitar cu ministrul Criza coronavirus: Mai mult de 18000 de români infectați cu COVID-19 au decedat de la începutul pandemieiAproape 4000 de amenzi pentru încălcarea măsurilor de protecție sanitară, în numai 24 de oreCornel Ștefan, președinte Consiliu Județean:”Avem un program cu proiecte foarte importante pentru Dâmbovița și TSenatorul Titus Corlățean, reales vicepreședinte al Comisiei Adunării Parlamentare a Consiliului Europei pentru alegProiect de 21 de milioane de lei pentru modernizarea și eficientizarea iluminatului public în TârgovișteNebunie pe Vlașca : Se tratează de COVID-19 cu antiparazitare pentru câini!Dâmbovița: Cinci comune fără niciun caz nou de infectare în ultimele 14 zileA plouat cu amenzi peste șoferii indisciplinațiPurtător de cuvânt PSD Dâmbovița:”Guvernul Țeparilor mai dă o țeapă!”Trei sferturi dintre șomerii dâmbovițeni sunt din categorii greu și foarte greu ocupabileDeputatul Radu Popa e hotărât să spună dâmbovițenilor cât îi costă “politica nepăsării”!Criza coronavirus:Numărul pacienților în stare gravă a trecut iar de 1000Târgoviște:Proiectul noului parc de la fosta UM Gară se apropie de finalizareŞase cincinale jumătate fără Ceauşescu
Home / ACTUALITATE / Dâmbovița: Rata de infectare cu COVID-19 a urcat la 3,64 la mie

Dâmbovița: Rata de infectare cu COVID-19 a urcat la 3,64 la mie

În Dâmbovița, rata de infectare a urcat luni la 3,64 la mie, cu cele mai mari valori la Butimanu- 8,18, Crevedia-6,64 și Pietroșița-6,06 la mie. La Târgoviște, cu 460 de cazuri în ultimele 14 zile, indicele de infectare a fost calculate la 4,99 la mie.

La nivel național, ele mai multe cazuri de coronavirus – 522 – au fost raportate în ultimele 24 de ore în București, în timp ce Constanța deschide topul județelor cu cele mai multe îmbolnăviri noi – 335, Argeș – 266 și Iași – 243.

Gorj și Harghita au rate de infectare cu noul coronavirus sub 1,5 cazuri la mia de locuitori în ultimele 14 zile, potrivit datelor publicate luni de Grupul de comunicare strategică. În București, indicele este în ușoară scădere, în vreme ce în Ilfov în ușoară creștere.

În București, luni, rata de infectare raportată la 14 zile este de 6,29, față de 6,46 cu o zi în urmă. O creștere se înregistrează în județul Ilfov, de la 6,89 la 7,2.O scădere este raportată față de ziua precendentă și în Brașov, de 6,68 la 6,16.

 

Cea mai ridicată rată de infectare  este în Constanța, de 7,49 și Ilfov, de 7,2 la mie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *