marți , 19 ianuarie 2021
STIRI PE SCURT
Inconștiență: Tot mai mulți indivizi sunt prinși fără permis ori băuți la volanDSP a organizat echipe mobile pentru vaccinarea personalului și asistaților din 34 de centre rezidențiale pentru vârDâmbovița: Incidența cumulată a cazurilor de infectare a scăzut la 1,48 la mie. Județul reintră în “scenariuApel la punctualitate: Cetățenii înscriși pentru vaccinare sunt rugați să respecte programareaZeci de sancțiuni aplicate de jandarmi pentru nerespectarea măsurilor de protecție sanitarăLa Spitalul Moreni, corturile pentru triajul pacienților suspecți de COVID-19 au fost înlocuite cu containere încălCriza coronavirus: 1509 cazuri la aproape 9000 de teste! Rata de pozitivare rămâne peste 15%!Acoperișul unei case din Priseaca a fost mistuit de flăcăriAccident cu trei persoane rănite, la NisipuriPetrecere de majorat, cu 44 de invitați, oprită cu “mascații”Târgoviște: Cinematograful “Independența” va fi gata în februarie“Vizionarul” ministru Drulă, de la drumuri, condamnă Dâmbovița la izolareA fost redeschis DJ 713 Cuibu Dorului- DichiuDâmbovița: Incidența cumulată a cazurilor de infectare calculată vineri la 1,76 la mieCinci autovehicule implicate într-un carambol, la MăguraCarmen Holban, deputat PSD: Nicio deosebire între liberalii de astăzi și cei criticați de Eminescu acum aproape un Criza coronavirus: Rata de pozitivare scade spre 10%Astăzi încep programările pentru etapa a doua a campaniei de imunizare împotriva COVID-19Cele mai multe dintre școli vor fi redeschise pe 8 februarieApartament distrus de explozie la Găești
Home / ADMINISTRAȚIE / Târgoviște: Au fost aprinse bradul și decorațiunile luminoase de Crăciun

Târgoviște: Au fost aprinse bradul și decorațiunile luminoase de Crăciun

Din pricina  restricțiilor  privind adunările publice, autoritățile  locale nu au putut să organizeze un eveniment dedicat aprinderii bradului de Crăciun și a iluminatului festiv. În consecință, în această seară, de față fiind cu mult mai puțini târgovișteni decât în alți ani,  primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, a aprins zecile de mii de luminițe și ornamente care decorează orașul în așteptarea Sfintelor Sărbători.  I-au fost alături președintele Consiliului Județean, Cornel Ștefan, vicepreședintele Luciana Cristea, dpt. Carmen Holban,  viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu, administratorul public, Gabriel Boriga.

„Ca în fiecare an, am făcut o tradiție ca pe 1 Decembrie să aprindem iluminatul festiv. Sigur, anul acesta este un an cu totul și cu totul deosebit, dar nu am vrut să renunțăm la acest eveniment, mai ales că cei care se bucură cel mai mult sunt copiii. Urez tuturor târgoviștenilor sărbători fericite și cel mai important: să fie sănătoși, iar anul viitor să nu mai fim cu măști, să nu mai fim distanțați și să putem să organizăm asemenea evenimente așa cum ne dorim”, a transmis cu acest prilej primarul Cristian Stan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *