joi , 28 ianuarie 2021
STIRI PE SCURT
Imunizare tipic mioritică: Amărăștenii amânați după Paște și cabinete cu circuit închis pentru “esențialiEi nu se joacă! Noi ne … relaxămSenatorul Titus Corlățean a denunțat în plenul Adunării Parlamentare a Consiliului Europei “sindromul puterii abDâmbovița: Rata de infectare cu COVID-19 scade spre 1 la miePietoni și bicicliști, sancționați în rând cu șoferii indisciplinațiReprezentanții Asociației Municipiilor au discutat despre finanțarea învățământului preuniversitar cu ministrul Criza coronavirus: Mai mult de 18000 de români infectați cu COVID-19 au decedat de la începutul pandemieiAproape 4000 de amenzi pentru încălcarea măsurilor de protecție sanitară, în numai 24 de oreCornel Ștefan, președinte Consiliu Județean:”Avem un program cu proiecte foarte importante pentru Dâmbovița și TSenatorul Titus Corlățean, reales vicepreședinte al Comisiei Adunării Parlamentare a Consiliului Europei pentru alegProiect de 21 de milioane de lei pentru modernizarea și eficientizarea iluminatului public în TârgovișteNebunie pe Vlașca : Se tratează de COVID-19 cu antiparazitare pentru câini!Dâmbovița: Cinci comune fără niciun caz nou de infectare în ultimele 14 zileA plouat cu amenzi peste șoferii indisciplinațiPurtător de cuvânt PSD Dâmbovița:”Guvernul Țeparilor mai dă o țeapă!”Trei sferturi dintre șomerii dâmbovițeni sunt din categorii greu și foarte greu ocupabileDeputatul Radu Popa e hotărât să spună dâmbovițenilor cât îi costă “politica nepăsării”!Criza coronavirus:Numărul pacienților în stare gravă a trecut iar de 1000Târgoviște:Proiectul noului parc de la fosta UM Gară se apropie de finalizareŞase cincinale jumătate fără Ceauşescu
Home / POLITIC / Oana Vlăducă, PRO România: Școala trebuie să reînceapă imediat!

Oana Vlăducă, PRO România: Școala trebuie să reînceapă imediat!

Mai știe cineva ceva de „România educată”? A falimentat și programul ăsta, sub „înaltul patronaj” al lui Klaus Iohannis, Orban și Anisie. O generație întreagă de copii sacrificată pentru din prostia și ticăloșia acestui guvern.

 Școala, așa cum o știm, trebuie să reînceapă imediat, dacă nu vrem să trăim într-o țară de analfabeți funcționali.

 Mai toate țările europene au redeschis sau au ținut deschise școlile, deși sunt mai grav lovite decât noi de epidemia de COVID-19.

România trebuie să facă același lucru / PRO România propune testarea săptămânală a personalului din școli și redeschiderea cabinetelor medicale din instituțiile de învățământ, în așa fel încât cursurile să se desfășoare în siguranță. Închiderea unei școli se va face doar dacă rata de infectare depășește 10%. 

 Sunt măsuri simple, ce pot fi și trebuie luate imediat după 6 decembrie. Trebuie să ieșim la vot, cei care vrem redeschiderea școlilor !Pro România garantează acest lucru!– declară Oana Vlăducă, prima pe lista pentru Senat din Partea PRO România Dâmbovița.

 

Material realizat de TargovisteLive SRL la comanda PRO România Dâmbovița CMF 11200008

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *