joi , 21 ianuarie 2021
STIRI PE SCURT
Dâmbovița: 60 de cazuri noi confirmate, rata de infectare rămâne 1,3 la mieTârgoviște: Puturoșilor care n-au ieșit la muncă le-a fost tăiat ajutorul social!Bărbat de 49 ani, reținut pentru violență în familie și distrugereȘcoala Gimnazială “Mihai Viteazul” este gata să-și redeschidă porțileSe vede luminița de la capătul tunelului ?!Adrian Țuțuianu, Pro România, despre rezilierea contractului pentru DN 71:” E dramatic și înseamnă o amânare a AJOFM propune cinci cursuri de formare profesională cu începere în ianuarieCriza coronavirus: Rata de pozitivare scade sub 10%. Peste 1000 de pacienți internați la ATIMoment de bilanț la IJJ Dâmbovița: Peste 16.500 de misiuni executate de jandarmi în 2020Dâmbovița: Peste 16000 de cazuri de infectare cu coronavirus de la începutul pandemieiTupeu: Se plimba prin Dragomirești fără permis și cu mopedul furat din aceeași localitate!Președintele Consiliului Judeean, Corneliu Ștefan, a cerut ministrului Transporturilor să continue proiectul DN 71Rata șomajului în Dâmbovița stagnează la 3,24%Blocajul campaniei de vaccinare pe înțelesul tuturor…Titus Corlățean, despre Cabinetul Cîțu:”Un guvern de mincinoși!”Proiectul politic Pro România continuă, nu neapărat și fuziunea cu ALDEPercheziții în București, Dâmbovița și alte patru județe, la membrii unei grupări specializate accesarea frauduCriza coronavirus: A fost depășit pragul de 700000 de îmbolnăviri de la debutul pandemieiDezbatere dedicată Unirii Principatelor RomâneSpectacol Folcloric dedicat Unirii Principatelor
Home / EDUCAȚIE / Încă un lot de 1200 de tablete pentru elevii dâmbovițeni

Încă un lot de 1200 de tablete pentru elevii dâmbovițeni

Joi au  ajuns  încă 1200 de tablete cu conexiune la Internet pentru elevii dâmbovițeni. Recepția la sediul ISJ Dâmbovița a fost făcută în prezența  secretarului de stat Sorin Ion.

Achiziția a fost realizată de către ISJ Dâmbovița din sumele repartizate de către Ministerul Educației și Cercetării, conform HG 756/2020 iar de mâine tabletele vor fi deja în școli.

Suma repartizată către ISJ Dâmbovița prin HG 756 a fost de 3 milioane lei. S-au achizitionat 1milion de măști, 9000 litri dezinfectant, 1200 tablete si 300 de laptopuri. Suma alocată tabletelor a fost de circa 1.040.000 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *