joi , 28 ianuarie 2021
STIRI PE SCURT
Imunizare tipic mioritică: Amărăștenii amânați după Paște și cabinete cu circuit închis pentru “esențialiEi nu se joacă! Noi ne … relaxămSenatorul Titus Corlățean a denunțat în plenul Adunării Parlamentare a Consiliului Europei “sindromul puterii abDâmbovița: Rata de infectare cu COVID-19 scade spre 1 la miePietoni și bicicliști, sancționați în rând cu șoferii indisciplinațiReprezentanții Asociației Municipiilor au discutat despre finanțarea învățământului preuniversitar cu ministrul Criza coronavirus: Mai mult de 18000 de români infectați cu COVID-19 au decedat de la începutul pandemieiAproape 4000 de amenzi pentru încălcarea măsurilor de protecție sanitară, în numai 24 de oreCornel Ștefan, președinte Consiliu Județean:”Avem un program cu proiecte foarte importante pentru Dâmbovița și TSenatorul Titus Corlățean, reales vicepreședinte al Comisiei Adunării Parlamentare a Consiliului Europei pentru alegProiect de 21 de milioane de lei pentru modernizarea și eficientizarea iluminatului public în TârgovișteNebunie pe Vlașca : Se tratează de COVID-19 cu antiparazitare pentru câini!Dâmbovița: Cinci comune fără niciun caz nou de infectare în ultimele 14 zileA plouat cu amenzi peste șoferii indisciplinațiPurtător de cuvânt PSD Dâmbovița:”Guvernul Țeparilor mai dă o țeapă!”Trei sferturi dintre șomerii dâmbovițeni sunt din categorii greu și foarte greu ocupabileDeputatul Radu Popa e hotărât să spună dâmbovițenilor cât îi costă “politica nepăsării”!Criza coronavirus:Numărul pacienților în stare gravă a trecut iar de 1000Târgoviște:Proiectul noului parc de la fosta UM Gară se apropie de finalizareŞase cincinale jumătate fără Ceauşescu
Home / POLITIC / Virgil Guran, președinte PNL Dâmbovița:”Alegerile nu au fost câștigate de PSD, ci de partidele de centru-dreapta”

Virgil Guran, președinte PNL Dâmbovița:”Alegerile nu au fost câștigate de PSD, ci de partidele de centru-dreapta”

Dragi dâmbovițeni,             

 Așa cum am promis în campania electorală și așa cum am jurat luni, 21.12.2020, îmi voi ,,îndeplini cu onoare și fidelitate mandatul încredințat de popor” și de voi în primul rând. Astăzi, partidele de centru-dreapta, PNL, USR-PLUS, UDMR, responsabilizate de votul din 6 decembrie al romanilor, vor aduce in fața Parlamentului formula noului Guvern pentru învestire. După cum vedeți, nu am stat în negocieri săptămâni sau luni așa cum PSD-ul prohodește pe toate canalele media!       

 Vreau să vă asigur, dragi dâmbovițeni, pe voi în primul rând, că am format un guvern responsabil, un guvern care să asigure dezvoltarea României, un guvern care să mențină România în marea familie a Uniunii Europene.

 Alegerile nu au fost câștigate de PSD, ci de partidele de centru-dreapta care au format o coaliție pentru reformarea țării. Câștigarea alegerilor presupune ASUMAREA GUVERNĂRII, iar noi ne-am asumat-o, împreună cu partenerii noștri! PSD nu a reușit sa coalizeze o majoritate, rămânând un partid izolat pe scena politică și vă garantez că nu noi suntem de vină că nimeni nu-și dorește un parteneriat cu PSD!         

Accesele de furie ale PSD și minciunile lor sunt doar zvârcoliri ale neputinței sau, cum spune o vorbă din popor, ,,Vulpea când nu ajunge la struguri spune că sunt acri!”

 

                                                                              Senator Virgil Guran

                                                                              Președinte PNL Dâmbovița

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *