joi , 21 ianuarie 2021
STIRI PE SCURT
Dâmbovița: 60 de cazuri noi confirmate, rata de infectare rămâne 1,3 la mieTârgoviște: Puturoșilor care n-au ieșit la muncă le-a fost tăiat ajutorul social!Bărbat de 49 ani, reținut pentru violență în familie și distrugereȘcoala Gimnazială “Mihai Viteazul” este gata să-și redeschidă porțileSe vede luminița de la capătul tunelului ?!Adrian Țuțuianu, Pro România, despre rezilierea contractului pentru DN 71:” E dramatic și înseamnă o amânare a AJOFM propune cinci cursuri de formare profesională cu începere în ianuarieCriza coronavirus: Rata de pozitivare scade sub 10%. Peste 1000 de pacienți internați la ATIMoment de bilanț la IJJ Dâmbovița: Peste 16.500 de misiuni executate de jandarmi în 2020Dâmbovița: Peste 16000 de cazuri de infectare cu coronavirus de la începutul pandemieiTupeu: Se plimba prin Dragomirești fără permis și cu mopedul furat din aceeași localitate!Președintele Consiliului Judeean, Corneliu Ștefan, a cerut ministrului Transporturilor să continue proiectul DN 71Rata șomajului în Dâmbovița stagnează la 3,24%Blocajul campaniei de vaccinare pe înțelesul tuturor…Titus Corlățean, despre Cabinetul Cîțu:”Un guvern de mincinoși!”Proiectul politic Pro România continuă, nu neapărat și fuziunea cu ALDEPercheziții în București, Dâmbovița și alte patru județe, la membrii unei grupări specializate accesarea frauduCriza coronavirus: A fost depășit pragul de 700000 de îmbolnăviri de la debutul pandemieiDezbatere dedicată Unirii Principatelor RomâneSpectacol Folcloric dedicat Unirii Principatelor
Home / POLITIC / Dpt. Carmen Holban aleasă în comisiile pentru Sănătate și Familie și pentru Egalitate de Șanse

Dpt. Carmen Holban aleasă în comisiile pentru Sănătate și Familie și pentru Egalitate de Șanse

În acest al doilea mandat de deputat PSD de Dâmbovița, Carmen Holban va face parte din două comisii parlamentare foarte importante. Își va continua activitatea în Comisia pentru Sănătate și Familie și, în plus, va active în Comisia pentru Egalitate de Șanse.

“Ședințele de constituire ale comisiilor parlamentare ale Camerei Deputaților s-au terminat. În această sesiune parlamentară voi face parte din Comisia pentru sănătate și familie dar și din Comisia pentru egalitate de șanse pentru femei și bărbați. În cadrul Comisiei pentru egalitate de șanse pentru femei și bărbați am avut onoarea sa fiu desemnată de colegii mei de la PSD, vicepreședinte.

Mulțumesc pentru încrederea acordată! Mulțumesc pentru votul colegilor deputați!”- a transmis Carmen Holban cu acest prilej.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *