joi , 28 ianuarie 2021
STIRI PE SCURT
Imunizare tipic mioritică: Amărăștenii amânați după Paște și cabinete cu circuit închis pentru “esențialiEi nu se joacă! Noi ne … relaxămSenatorul Titus Corlățean a denunțat în plenul Adunării Parlamentare a Consiliului Europei “sindromul puterii abDâmbovița: Rata de infectare cu COVID-19 scade spre 1 la miePietoni și bicicliști, sancționați în rând cu șoferii indisciplinațiReprezentanții Asociației Municipiilor au discutat despre finanțarea învățământului preuniversitar cu ministrul Criza coronavirus: Mai mult de 18000 de români infectați cu COVID-19 au decedat de la începutul pandemieiAproape 4000 de amenzi pentru încălcarea măsurilor de protecție sanitară, în numai 24 de oreCornel Ștefan, președinte Consiliu Județean:”Avem un program cu proiecte foarte importante pentru Dâmbovița și TSenatorul Titus Corlățean, reales vicepreședinte al Comisiei Adunării Parlamentare a Consiliului Europei pentru alegProiect de 21 de milioane de lei pentru modernizarea și eficientizarea iluminatului public în TârgovișteNebunie pe Vlașca : Se tratează de COVID-19 cu antiparazitare pentru câini!Dâmbovița: Cinci comune fără niciun caz nou de infectare în ultimele 14 zileA plouat cu amenzi peste șoferii indisciplinațiPurtător de cuvânt PSD Dâmbovița:”Guvernul Țeparilor mai dă o țeapă!”Trei sferturi dintre șomerii dâmbovițeni sunt din categorii greu și foarte greu ocupabileDeputatul Radu Popa e hotărât să spună dâmbovițenilor cât îi costă “politica nepăsării”!Criza coronavirus:Numărul pacienților în stare gravă a trecut iar de 1000Târgoviște:Proiectul noului parc de la fosta UM Gară se apropie de finalizareŞase cincinale jumătate fără Ceauşescu
Home / ADMINISTRAȚIE / Târgoviște:Din primăvară, Creșa nr. 16 își dublează capacitatea

Târgoviște:Din primăvară, Creșa nr. 16 își dublează capacitatea

Primarul Municipiului Târgoviște, Cristian Stan, și președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, au fost în această dimineață pe șantierul de la Creșa nr. 16, unde se execută lucrări de reabilitare și extindere cu un corp nou de clădire. Este- a detaliat primarul Cristian Stan- un proiect cu o valoare de 6,4 milioane de lei, finanțat în etapa a doua a Programului Național de Dezvoltare Locală. Prin această investiție se dublează practic capacitatea creșei, numai suprafața nou construită fiind de 1200 de metri pătrați.

Edilul a mai adăugat că Primăria, prin Direcția de Asistență Socială, face față tuturor solicitărilor deși sunt in lucru pentru reabilitare și/sau extindere, în stadii diferite, nu mai puțin de cinci creșe din oraș, situație peste care se suprapun restricțiile impuse pe fondul pandemiei. A făcut totuși un apel la înțelegere din partea acelor părinți care și-au înscris copiii la creșă și apoi îi țin acasă, blocând astfel multe locuri fără absolut nicio justificare.

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Cornel Ștefan, a avut cuvinte de apreciere și a felicitat conducerea Primăriei Târgoviște pentru că a început anul în forță și menține ritmul investițiilor. Șeful administrației județene și-a reafirmat sprijinul pentru autoritățile locale, fiind un susținător ferm al asocierii cu Primăria Târgoviște pentru promovarea și implementarea proiectelor majore de dezvoltare.

La vizita în teren, alături de Cornel Ștefan și Cristian Stan au fost administratorul public  Gabriel Boriga și viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *