joi , 21 ianuarie 2021
STIRI PE SCURT
Dâmbovița: 60 de cazuri noi confirmate, rata de infectare rămâne 1,3 la mieTârgoviște: Puturoșilor care n-au ieșit la muncă le-a fost tăiat ajutorul social!Bărbat de 49 ani, reținut pentru violență în familie și distrugereȘcoala Gimnazială “Mihai Viteazul” este gata să-și redeschidă porțileSe vede luminița de la capătul tunelului ?!Adrian Țuțuianu, Pro România, despre rezilierea contractului pentru DN 71:” E dramatic și înseamnă o amânare a AJOFM propune cinci cursuri de formare profesională cu începere în ianuarieCriza coronavirus: Rata de pozitivare scade sub 10%. Peste 1000 de pacienți internați la ATIMoment de bilanț la IJJ Dâmbovița: Peste 16.500 de misiuni executate de jandarmi în 2020Dâmbovița: Peste 16000 de cazuri de infectare cu coronavirus de la începutul pandemieiTupeu: Se plimba prin Dragomirești fără permis și cu mopedul furat din aceeași localitate!Președintele Consiliului Judeean, Corneliu Ștefan, a cerut ministrului Transporturilor să continue proiectul DN 71Rata șomajului în Dâmbovița stagnează la 3,24%Blocajul campaniei de vaccinare pe înțelesul tuturor…Titus Corlățean, despre Cabinetul Cîțu:”Un guvern de mincinoși!”Proiectul politic Pro România continuă, nu neapărat și fuziunea cu ALDEPercheziții în București, Dâmbovița și alte patru județe, la membrii unei grupări specializate accesarea frauduCriza coronavirus: A fost depășit pragul de 700000 de îmbolnăviri de la debutul pandemieiDezbatere dedicată Unirii Principatelor RomâneSpectacol Folcloric dedicat Unirii Principatelor
Home / RECENTE / Constantin Ana sau puterea exemplului

Constantin Ana sau puterea exemplului

Fără îndoială, primarul Orașului Pucioasa, Constantin Ana, se pricepe de minune să comunice cu oamenii. Vorbește fără ocolișuri ori înflorituri inutile, pe limba celor mulți. Are în plus tenacitate și răbdarea de a explica tot ce face în calitate de edil, de persoană publică angajată trup și suflet în efortul de a ridica orașul, de a-i reda forța economică și tenta  cochetă din trecutul totuși nu chiar atât de îndepărtat. A ajuns astfel la performanța destul de rar întâlnită de a interacționa firesc, natural, cu cei care l-au mandatat încă o dată cu încrederea lor , printr-un dialog real, în dublu sens. Oamenii se arată  interesați de mesajele primarului pe care l-au reales cu un scor astronomic  iar  Constantin Ana este receptiv la rândul său la opiniile și sugestiile primite. S-a ajuns astfel la o relație extrem de apropiată, prietenoasă chiar,  și cititorii care vor parcurge ultima postare a lui Constantin Ana, pe care o redăm integral,  vor realiza că n-am exagerat cu nimic! Mai adăugăm doar că, în plan personal, a parcurs un an dificil, cu încercări care i-ar fi doborât pe mulți. A găsit însă forța morală să meargă înainte, să rămână un exemplu bun  pentru semenii săi.   Ne alăturăm acelora care îl susțin și îi urăm un an infinit mai bun, sănătate și succes în tot ce face!

Bună seara, la toată lumea!

 Mi-aș dori mult sa citiți cu maximă atenție postarea urmatoare! 

 Sa o citiți ca și cum o trăiți, personal!

 Este o postare ce vine după o perioadă in care am stat departe de viața publica, insa nu pentru că mi-am dorit, din contra!

 V-am mai spus si va reamintesc si acum:

 Cu toți am avut un an dificil! Cu toți am avut temeri, momente de panică, de slăbiciune, cu toți ne-am dorit sa se termine acest coșmar, inceput brusc in primvara anului 2020!

 Eu si familia mea am trăit totul si mai intens!

 Pe lăngă apăsarea mea legata de problemele orașului, ale comunitații pe de-a intregul ei si poate ale fiecarui cetațean in parte, am avut si probleme personale mult mai grave decât v-ati fi putut inchipui!

 Soacra mea s-a prapadit, cu probleme de sanătate grave, sub presiunea Covid-ului, a doua zi de Paste, la o luna dupa ce ne spunea zi de zi, ca este speriata ca datorita unor probleme (expunerea mea permanenta in comunitate), nu se vede decât luata de acasa cu Izoleta!!!

 Am plâns, ne-am rugat si am mers mai departe!!!

 Sperând totuși la ceva bun!

 Apoi in 6 decembrie socrul meu a fost depistat pozitiv Covid! 

 Iar pe data de 8 decembrie eu si soția mea am fost si noi depistati pozitiv Covid!!!

 Pe 11 decembrie socrul meu a decedat, datorita complicațiilor Covid, având intr-adevar si afecțiuni atunci descoperite!

 Pe 12 decembrie familia l-a ingropat, intr-un sac, departe de lacrimile mele si ale fetelor, ce ne-am imaginat slujba plângând prin casa!!!

 Am plâns si am sperat! Pentru ca nu mai aveam nimic de facut!

 Pe data de 30 decembrie m-am trezit brusc, ragusit si fara gram de voce!!! Si speriat cumplit!

 După mai multe consultatii, dupa medicamente din plin, astazi am ajuns la un profesor universitar, o somitate ORL, care in urma unor investigații mai amanunțite mi-a pus un diagnostic dramatic “Paralizie Corda Vocala stanga, posibil post Covid”!!!

 Sigur investigațiile vor continua si cu voia lui Dumnezeu lucrurile vor reveni, sper eu, la normal!!!

 Eu stiu ca sunt un om bun, un bun creștin si am permanent cu mine Credința si Speranța!!!

 Eu vreau sa trăiesc ca un om normal, cu o familie normala, intr-o țara normala!!! 

 Și pentru asta îmi voi folosi speranța!

 De aici insa putem incepe discuțiile…

 In ce a constat speranța mea?! 

In ce a constat speranța noastră, a tuturor?!!!

 Va spun eu:

 IN APARIȚIA UNUI VACCIN! Nu exista minune mai mare!

 Nimic mai mult! 

 Iar astazi, in sfarșit oameni buni, vaccinul este aici!!!

 SI CE SE INTAMPLĂ, TOT ASTAZI ?!

 Spre totala mea surpriza lumea nu mai este speriată, incepem sa devenim brusc carcotași, ba chiar sabotori, unii întrecându-se in a inventa niște argumnete antivaccin pur și simplu șocante!

 Brusc speranța, VACCINUL nu mai sunt ceva bun!!!

 Tot felul de ciudați, tot felul de caricaturi sperie oamenii emițand niște teorii ce intrec orice limita a imaginației! 

 Oameni din sitemul medical, din sistemul de aparare, din educație au inceput sa derapeze dubios!!!

 Eu nu stiu prea multe lucruri, insa stiu ca fara vaccin pandemia va continua, sanatatea populației se va degrada, iar instabilitatea si haosul isi vor face si mai mult loc! 

 Probabil ca unii asta vor!

 Eu nu pot sa va spun ca va face vaccinul minuni! 

 Dar SIGUR va face mai mult bine decat rau!

 Haideți sa ne trezim, sa abandonam mizeriile de pe marginea sanțului si sa incepem sa gandim ca oameni raționali, nu ca instigatori spre pustiu!

 Iubesc libertatea, iubesc drepturile omului!

 Dar dreptul meu la viata si la libertate nu poate afecta dreptul la viata al fiecarui cetatean!!!

 Ajunge cu ipocrizia!

 Ganditi-va bine si faceti ceea ce este corect!

 Sigur, nicun vaccin nu a fost perfect, dar analizand corect efectele lor au salvat omenirea!!!

 Vaccinati-va impotriva Covid!!!

 Folositi-va SPERANTA!!!

 PS1. O sa solicit institutiilor statului ca in toate unitatile  spitalicesti, accesul personalului sanitar sa nu se mai faca fara efectuarea prealabila a Vaccinului! 

 Nu vrei vaccin, stai in Concediu fara plata, te izolezi la tine acasa!

 La fel si in cazul institutiilor publice – la Primarie de exemplu, o sa gasesc o forma sa interzic accesul la relatiile cu publicul celor ce nu se vor vaccina! 

 Iar scoala consider ca nu trebuie sa inceapa pana nu vor fi vaccinati absolut toti participantii la procesul educational!!!

 PS2. Admirabil gestul Managerului Spitalului Orasenesc Gaesti! 

 Sper sa fie ajutat rapid prin modificarea procedurilor si a modului de inregistrare electronica a solicitanților astfel incat ideea lui sa fie preluata si aplicata incat mai multe spitale!

 Gata cu joaca!

 SPERANȚA ESTE AICI!!!

 Eu si familia mea ne vom vaccina în prima secunda in care vom avea posibilitatea legala!

 Distribuiți dacă vă pasă!- Constantin Ana, primarul Orașului Pucioasa

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *