sâmbătă , 10 aprilie 2021

Au fost imunizați peste 400 de angajați ai Spitalului Județean de Urgență

De la începutul săptămânii, prima etapă a campaniei de vaccinare împotriva Covid-19 se desfășoară fără probleme în județul Dâmbovița. Deja aproximativ 900 de cadre medicale au fost vaccinate în cele cinci centre din județ, din care 400  sunt  angajați ai Spitalului Județean de Urgență Târgoviște.

Conducerea Consiliului Județean Dâmbovița , reprezentată de președintele Corneliu Ștefan și vicepreședinții Luciana Cristea și Antonel Jîjîie, alături de primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan și managerul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște, Claudiu Dumitrescu, a vizitat astăzi centrul de vaccinare situat în incinta Spitalului Județean de Urgență Târgoviște, unde se desfășoară imunizarea cadrelor medicale.

Consiliul Județean Dâmbovița a asigurat resursele necesare pentru a avea un centru de vaccinare bine pus la punct. Astăzi sunt 1940 de angajați din cadrul Spitalului Județean care se pot vaccina în acest centru. Până în prezent, aproape 400 de cadre medicale din cadrul Spitalului Județean s-au vaccinat.”, a precizat președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan. Și primarul Cristian Stan a precizat că administrația publică locală asigură toate condițiile pentru buna desfășurare a campaniei în locațiile desemnate din Târgoviște, criticând însă autoritățile centrale pentru că nu își respectă obligațiile de ordin financiar.

În această primă etapă, alte patru centre de vaccinare anti-covid-19 își desfășoară activitatea în incinta spitalelor din Pucioasa, Moreni, Titu și Găești, în cadrul primei faze a imunizării populației împotriva noului Coronavirus. În fiecare cabinet, pot fi imunizate 6 persoane pe oră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *