joi , 21 ianuarie 2021
STIRI PE SCURT
Dâmbovița: 60 de cazuri noi confirmate, rata de infectare rămâne 1,3 la mieTârgoviște: Puturoșilor care n-au ieșit la muncă le-a fost tăiat ajutorul social!Bărbat de 49 ani, reținut pentru violență în familie și distrugereȘcoala Gimnazială “Mihai Viteazul” este gata să-și redeschidă porțileSe vede luminița de la capătul tunelului ?!Adrian Țuțuianu, Pro România, despre rezilierea contractului pentru DN 71:” E dramatic și înseamnă o amânare a AJOFM propune cinci cursuri de formare profesională cu începere în ianuarieCriza coronavirus: Rata de pozitivare scade sub 10%. Peste 1000 de pacienți internați la ATIMoment de bilanț la IJJ Dâmbovița: Peste 16.500 de misiuni executate de jandarmi în 2020Dâmbovița: Peste 16000 de cazuri de infectare cu coronavirus de la începutul pandemieiTupeu: Se plimba prin Dragomirești fără permis și cu mopedul furat din aceeași localitate!Președintele Consiliului Judeean, Corneliu Ștefan, a cerut ministrului Transporturilor să continue proiectul DN 71Rata șomajului în Dâmbovița stagnează la 3,24%Blocajul campaniei de vaccinare pe înțelesul tuturor…Titus Corlățean, despre Cabinetul Cîțu:”Un guvern de mincinoși!”Proiectul politic Pro România continuă, nu neapărat și fuziunea cu ALDEPercheziții în București, Dâmbovița și alte patru județe, la membrii unei grupări specializate accesarea frauduCriza coronavirus: A fost depășit pragul de 700000 de îmbolnăviri de la debutul pandemieiDezbatere dedicată Unirii Principatelor RomâneSpectacol Folcloric dedicat Unirii Principatelor
Home / POLITIC / PSD Dâmbovița acuză înlocuirea directorilor de școli pe criterii politice

PSD Dâmbovița acuză înlocuirea directorilor de școli pe criterii politice

COMUNICAT DE PRESĂ

 Epurarea politică a început în școlile dâmbovițene. Schimbările directorilor unor instituții de învățământ au un numitor comun: nu sunt pe placul actualilor guvernanți.

Urmând logica de partid, angajații statului care decid în astfel de cazuri continuă să-și înfigă și mai adânc colții în ciolanul puterii, numind în funcții de conducere oameni apropiați PNL. Modul în care liberalii înțeleg că trebuie condusă această țară se propagă în toate județele. Funcțiile după care au jinduit sunt acum la discreția lor. Nu sunt interesați de organizarea de concursuri și au uitat că tocmai ei cereau ocuparea unor posturi în funcție de meritele și pregătirea oamenilor.

Un exemplu recent al unor astfel de practici este orașul Găești unde, doar în ultimele zile, au fost schimbați patru directori de instituții de învățământ.

Meritocrația a fost un cuvânt folosit de liberali doar în campaniile electorale pentru a minți alegătorii, așa cum i-au mințit cu majorarea pensiilor, dublarea alocațiilor, cu relansarea economică sau cu fumigenele aruncate în față că școala este pregătită să facă față cursurilor desfășurate în pandemie.

Învăţământul dâmbovițean este acum la mâna unor oameni al căror singur merit este că sunt pe placul celor care conduc țara.

Aceiași oameni care, anul trecut, au tăcut atunci când Guvernul Orban nu a alocat nici măcar un leu pentru începerea școlilor din Târgoviște, unde învață peste 22.000 de copii! Au tăcut și tac în continuare, chiar dacă sute de copii din județul Dâmbovița nu au, nici acum, internet și tablete pentru orele on-line.

Nu au vrut să deranjeze partidul. Tot ei, cei care nu au făcut mai nimic pentru învățământul dâmbovițean, hotărăsc cine trebuie să conducă școlile.

Inspectorul școlar general, Cătălina Homeghiu, trebuie să-și dea demisia de urgență pentru că, din postul pe care îl ocupă, trebuie să decidă ceea ce este mai bine în interesul elevilor și al părinților, nu al PNL. În cazul de față, inspectorul școlar general nu mai există. A fost înlocuit de un politruc dornic să nu-i supere pe mai marii zilei, chiar dacă este conștient că, prin deciziile pe care le ia, afectează bunul mers al școlilor și chiar viitorul copiilor noștri.

 

PSD Dâmbovița

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *