joi , 21 ianuarie 2021
STIRI PE SCURT
Dâmbovița: 60 de cazuri noi confirmate, rata de infectare rămâne 1,3 la mieTârgoviște: Puturoșilor care n-au ieșit la muncă le-a fost tăiat ajutorul social!Bărbat de 49 ani, reținut pentru violență în familie și distrugereȘcoala Gimnazială “Mihai Viteazul” este gata să-și redeschidă porțileSe vede luminița de la capătul tunelului ?!Adrian Țuțuianu, Pro România, despre rezilierea contractului pentru DN 71:” E dramatic și înseamnă o amânare a AJOFM propune cinci cursuri de formare profesională cu începere în ianuarieCriza coronavirus: Rata de pozitivare scade sub 10%. Peste 1000 de pacienți internați la ATIMoment de bilanț la IJJ Dâmbovița: Peste 16.500 de misiuni executate de jandarmi în 2020Dâmbovița: Peste 16000 de cazuri de infectare cu coronavirus de la începutul pandemieiTupeu: Se plimba prin Dragomirești fără permis și cu mopedul furat din aceeași localitate!Președintele Consiliului Judeean, Corneliu Ștefan, a cerut ministrului Transporturilor să continue proiectul DN 71Rata șomajului în Dâmbovița stagnează la 3,24%Blocajul campaniei de vaccinare pe înțelesul tuturor…Titus Corlățean, despre Cabinetul Cîțu:”Un guvern de mincinoși!”Proiectul politic Pro România continuă, nu neapărat și fuziunea cu ALDEPercheziții în București, Dâmbovița și alte patru județe, la membrii unei grupări specializate accesarea frauduCriza coronavirus: A fost depășit pragul de 700000 de îmbolnăviri de la debutul pandemieiDezbatere dedicată Unirii Principatelor RomâneSpectacol Folcloric dedicat Unirii Principatelor
Home / ACTUALITATE / Dâmbovița: incidența cumulată a cazurilor de infectare cu COVID-19 reia trendul crescător

Dâmbovița: incidența cumulată a cazurilor de infectare cu COVID-19 reia trendul crescător

În Dâmbovița au fost raportate  marți 85  de cazuri noi de infectare cu coronavirus. Asta  înseamnă un total de 15606 de  cazuri de la începutul pandemiei. Rata de infectare  a  crescut  ușor, 1,81 la mie, ceea ce presupune rămânerea la scenariul galben. Cele mai mari valori ale indicelui de incidență au fost    la  Crevedia- 4,76 la mie, Cornești- 5.67   și  Moțăeni- 4,76. La Târgoviște , cu 239 de cazuri raportate în ultimele două săptămâni,  rata  de infectare  a urcat  la 2,59  la mie.

​​În ce privește situația pe țară, Arad, Botoșani, Călărași și Iași revin în „zona verde” de coronavirus, având marți o rată de infectare la mia de locuitori, în ultimele 14 zile, mai mică de 1,5. Incidența cumulată a cazurilor este în ușoară scădere față de ziua precedentă și în București și Ilfov.

Astfel, rata de infectare în Capitală, raportată marți, este de 3,87, față de 4,01 cu o zi înainte. În Ilfov, aceasta este de 4,76, față de 5.

În Timis, indicele este de 4,12, față de 4,13, iar județul Constanța a revenit în „zona galbenă”, cu o rată de infectare raportată marți de 2,97 față de 3,02 cu o zi înainte.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *