joi , 21 ianuarie 2021
STIRI PE SCURT
Dâmbovița: 60 de cazuri noi confirmate, rata de infectare rămâne 1,3 la mieTârgoviște: Puturoșilor care n-au ieșit la muncă le-a fost tăiat ajutorul social!Bărbat de 49 ani, reținut pentru violență în familie și distrugereȘcoala Gimnazială “Mihai Viteazul” este gata să-și redeschidă porțileSe vede luminița de la capătul tunelului ?!Adrian Țuțuianu, Pro România, despre rezilierea contractului pentru DN 71:” E dramatic și înseamnă o amânare a AJOFM propune cinci cursuri de formare profesională cu începere în ianuarieCriza coronavirus: Rata de pozitivare scade sub 10%. Peste 1000 de pacienți internați la ATIMoment de bilanț la IJJ Dâmbovița: Peste 16.500 de misiuni executate de jandarmi în 2020Dâmbovița: Peste 16000 de cazuri de infectare cu coronavirus de la începutul pandemieiTupeu: Se plimba prin Dragomirești fără permis și cu mopedul furat din aceeași localitate!Președintele Consiliului Judeean, Corneliu Ștefan, a cerut ministrului Transporturilor să continue proiectul DN 71Rata șomajului în Dâmbovița stagnează la 3,24%Blocajul campaniei de vaccinare pe înțelesul tuturor…Titus Corlățean, despre Cabinetul Cîțu:”Un guvern de mincinoși!”Proiectul politic Pro România continuă, nu neapărat și fuziunea cu ALDEPercheziții în București, Dâmbovița și alte patru județe, la membrii unei grupări specializate accesarea frauduCriza coronavirus: A fost depășit pragul de 700000 de îmbolnăviri de la debutul pandemieiDezbatere dedicată Unirii Principatelor RomâneSpectacol Folcloric dedicat Unirii Principatelor
Home / ACTUALITATE / Dâmbovița: Crește ușor incidența cumulată a cazurilor de infectare cu COVID-19

Dâmbovița: Crește ușor incidența cumulată a cazurilor de infectare cu COVID-19

În Dâmbovița au fost raportate  miercuri 68  de cazuri noi de infectare cu coronavirus. Asta  înseamnă un total de 15674 de  cazuri de la începutul pandemiei. Rata de infectare  a  crescut  ușor, 1,82 la mie, ceea ce presupune rămânerea la scenariul galben. Cele mai mari valori ale indicelui de incidență au fost    la  Crevedia- 4,76 la mie, Iedera- 4,35 și   Văcărești- 4,31. La Târgoviște , cu 237 de cazuri raportate în ultimele două săptămâni,  rata  de infectare  a scăzut   la 2,57  la mie.

​​În  țară, nu mai puțin de 16 județe, circa o treime din total, au raportat peste 100 de cazuri de îmbolnăviri cu COVID-19 în ultimele 24 de ore. De departe cel mai mare număr se regăsește în continuare în Capitală, cu 722 de cazuri noi raportate. Pe locul doi apare Timiș cu 303 de cazuri, pe trei Cluj cu 268 și pe patru Ilfov cu 261 de cazuri. Topul e completat de Constanța (172), Brașov (139) și Dolj (130).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *