vineri , 26 februarie 2021
STIRI PE SCURT
Doreii de la Drumuri Naționale sparg tiparele: Au “reabilitat” podul provizoriu de la Pucioasa!!!Senatorul Titus Corlățean, ghid la Palatul Parlamentului pentru Gheorghe Hagi și ambasadorul JaponieiSituația rămâne critică la Pucheni! La Târgoviște rata de infectare a depășit 2 la mie!Găești:Peste 20 de persoane evacuate din cauza recordului defect la o butelie cu butanMoreni:Amenzi pentru persoanele surprinse fără mască medicală în proximitatea școlilorTârgoviște:A fost semnat contractul de lucrări pentru modernizarea transportului publicDonație consistentă a Nuclearelectrica pentru Spitalul de Urgență TârgovișteAproape 4000 de cazuri noi de COVID-19 în ultimele 24 de ore, 985 pacienți în stare geavă la Terapie IntensivăTrecutul militar din perspectiva vieții de familie- Expoziție inedită la Muzeul de Istorie60 de tineri dâmbovițeni înscriși până acum la școlile de subofițeri jandarmiDacia-Renault, donație pentru copiii cu posibilități materiale redusePolițiști amendați de jandarmi sau “hoții și vardiștii”, în penibila variantă MAI !!!Situație critică la Pucheni! La Târgoviște rata de infectare urcă spre 2 la mie!Control judiciar pentru trei suspecți de punerea de bani falși în circulațieDâmbovița: A început vaccinarea profesorilorContract de finanțare de 20 de milioane de lei pentru modernizarea Școlii “Tudor Vladimirescu”Criza coronavirus: Rata de pozitivare crește spre 10%Liberalii târgovișteni cer ministrului Economiei să nu mai tergiverseze preluarea COSTProiect european pentru modernizarea Școlii Speciale TârgovișteA N U N Ț angajare
Home / ADMINISTRAȚIE / CNAIR a reziliat contractul de lărgire la patru benzi și modernizare DN 71 Bâldana –Târgoviște

CNAIR a reziliat contractul de lărgire la patru benzi și modernizare DN 71 Bâldana –Târgoviște

La două luni de la semnare, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat rezilierea contractului de lucrări pentru lărgirea la patru benzi și modernizare a  DN 71, între Bâldana și Târgoviște. Este o veste foarte proastă, această arteră rutieră fiind vitală pentru dezvoltarea economică a județului. Într-un comentariu postat imediat după anunțul CNAIR, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Cornel Ștefan, s-a angajat să întreprindă toate demersurile pentru realizarea proiectului :

Vin vești proaste pentru județul Dâmbovița de la Guvernul PNL-USR, iar promisiunile fără acoperire făcute în campaniile electorale de anul trecut încep să se destrame.

Contractul semnat pentru lucrările de modernizare și lărgire la patru benzi de circulaţie a DN 71, Bâldana-Târgoviște, a fost reziliat.

Neplăcuta veste ne-a fost dată astăzi de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Potrivit CNAIR, antreprenorul care a câștigat licitația pentru lucrările la acest important drum pentru județul nostru nu a respectat termenul legal în care trebuia să constituie garanția de bună execuție, așa cum se obligase le semnarea acordului contractual. 

Ca președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, voi face tot ceea ce este necesar ca acest proiect să fie realizat de la Bâldana pâna la Sinaia, nu doar până la Târgoviște și, cu siguranță, vom demara lucrările de modernizare și lărgire a acestui drum vital pentru județul nostru.

În ceea ce privește centurile ocolitoare pentru cele mai intens circulate zone din județul nostru, săptămâna viitoare voi semna fișele de date care privesc întocmirea studiilor de prefezabilitate pentru:

– 18 km de drum de centură în jurul municipiului Târgovişte. Inelul 2 de centură al reședinței de județ va duce la crearea unei adevărate zone metropolitane ce va include mare parte din localitățile periurbane aflate în apropierea municipiului;

– 8 km drumuri de centură DN 71 și DN 7 la Drumul Expres Valahia, Autostrada A1 – Ploiești pentru creșterea accesibilității în zona urbană a orașului Găești;

– Centură de legătură la DN71 pentru optimizarea traficului rutier în zona orașelor Pucioasa și Fieni. 14 km de drum construiți de la 0;

– Cel puțin 15 km drum de centură DN71 și limita de sud a comunei Tărtășești. În acest fel, deschidem zona urbană a orașului Răcari către zona metropolitană București.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *