sâmbătă , 27 februarie 2021
STIRI PE SCURT
La Târgoviște rata de infectare a urcat la 2,31 la mie!Indivizi bănuiți de furt calificat și tâlhărie calificată, reținuți de polițiștii din MoreniTitus Corlățean:”Cinismul guvernanților și disprețul pentru cetățeni a atins cote de neimaginat!”Arest preventiv pentru doi indivizi bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, violare de domiSindicaliști de la COS și reprezentanți ai PNL Târgoviște au desfășurat un protest comun, pe DN 71DSP Dâmbovița- stoc disponibil de peste 17250 de doze de vaccin antigripalCriza Coronavirus: Aproape 4000 de cazuri noi confirmate în ultimul intervalBugetul pe 2021- o formă de discriminare pentru Dâmbovița și dâmbovițeniFetiță de 11 ani spulberată de un TIR, la RăcariDoreii de la Drumuri Naționale sparg tiparele: Au “reabilitat” podul provizoriu de la Pucioasa!!!Senatorul Titus Corlățean, ghid la Palatul Parlamentului pentru Gheorghe Hagi și ambasadorul JaponieiSituația rămâne critică la Pucheni! La Târgoviște rata de infectare a depășit 2 la mie!Găești:Peste 20 de persoane evacuate din cauza recordului defect la o butelie cu butanMoreni:Amenzi pentru persoanele surprinse fără mască medicală în proximitatea școlilorTârgoviște:A fost semnat contractul de lucrări pentru modernizarea transportului publicDonație consistentă a Nuclearelectrica pentru Spitalul de Urgență TârgovișteAproape 4000 de cazuri noi de COVID-19 în ultimele 24 de ore, 985 pacienți în stare geavă la Terapie IntensivăTrecutul militar din perspectiva vieții de familie- Expoziție inedită la Muzeul de Istorie60 de tineri dâmbovițeni înscriși până acum la școlile de subofițeri jandarmiDacia-Renault, donație pentru copiii cu posibilități materiale reduse
Home / ACTUALITATE / Dâmbovița: Incidența cumulată a cazurilor de infectare calculată vineri la 1,76 la mie

Dâmbovița: Incidența cumulată a cazurilor de infectare calculată vineri la 1,76 la mie

În Dâmbovița au fost raportate  vineri 41  de cazuri noi de infectare cu coronavirus. Asta  înseamnă un total de 15785 de  cazuri de la începutul pandemiei. Rata de infectare  a  scăzut  ușor, 1,76 la mie, ceea ce presupune rămânerea la scenariul galben. Cele mai mari valori ale indicelui de incidență au fost    la  Crevedia- 4,12 la mie, Moțăeni – 7,8 și   Cornești- 5,83. La Târgoviște , cu 229 de cazuri raportate în ultimele două săptămâni,  rata  de infectare  a urcat   la 2,49  la mie. În patru commune- Pietroșița, Șelaru, Valea Mare și Vulcana Băi- nu a fost confirmat niciun caz nou de infectare în ultimele două săptămâni.

​​În  țară, Judeţul Ilfov  înregistrează în continuare cea mai mare rată de infectare cu noul coronavirus din țară, cu o incidență cumulată la 14 zile de 4,56 cazuri la mia de locuitori, în ușoară creștere faţă de ziua precedentă (4,45), potrivit datelor publicate vineri de Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

În „zona roșie” de Covid-19 se află vineri trei județe și Bucureștiul. După Ilfov, cea mai mare rată de infectare se înregistrează în Timiș (4,24 / 4,16 ieri), urmat de Cluj (3,93 / 3,8, ieri) și București (3,44 / 3,62 ieri).

16 județe se aflau vineri în zona verde, cu rate de incidență sub 1,5. Cele mai reduse rate de infectare se înregistrează în Harghita (0,64), Olt (0,77) și Vrancea (0,78).

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *