sâmbătă , 27 februarie 2021
STIRI PE SCURT
La Târgoviște rata de infectare a urcat la 2,31 la mie!Indivizi bănuiți de furt calificat și tâlhărie calificată, reținuți de polițiștii din MoreniTitus Corlățean:”Cinismul guvernanților și disprețul pentru cetățeni a atins cote de neimaginat!”Arest preventiv pentru doi indivizi bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, violare de domiSindicaliști de la COS și reprezentanți ai PNL Târgoviște au desfășurat un protest comun, pe DN 71DSP Dâmbovița- stoc disponibil de peste 17250 de doze de vaccin antigripalCriza Coronavirus: Aproape 4000 de cazuri noi confirmate în ultimul intervalBugetul pe 2021- o formă de discriminare pentru Dâmbovița și dâmbovițeniFetiță de 11 ani spulberată de un TIR, la RăcariDoreii de la Drumuri Naționale sparg tiparele: Au “reabilitat” podul provizoriu de la Pucioasa!!!Senatorul Titus Corlățean, ghid la Palatul Parlamentului pentru Gheorghe Hagi și ambasadorul JaponieiSituația rămâne critică la Pucheni! La Târgoviște rata de infectare a depășit 2 la mie!Găești:Peste 20 de persoane evacuate din cauza recordului defect la o butelie cu butanMoreni:Amenzi pentru persoanele surprinse fără mască medicală în proximitatea școlilorTârgoviște:A fost semnat contractul de lucrări pentru modernizarea transportului publicDonație consistentă a Nuclearelectrica pentru Spitalul de Urgență TârgovișteAproape 4000 de cazuri noi de COVID-19 în ultimele 24 de ore, 985 pacienți în stare geavă la Terapie IntensivăTrecutul militar din perspectiva vieții de familie- Expoziție inedită la Muzeul de Istorie60 de tineri dâmbovițeni înscriși până acum la școlile de subofițeri jandarmiDacia-Renault, donație pentru copiii cu posibilități materiale reduse
Home / ADMINISTRAȚIE / Bazinul didactic de înot de la Moreni, aproape de finalizare

Bazinul didactic de înot de la Moreni, aproape de finalizare

Bazinul didactic de înot, o investiție utilă și așteptată cu interes de morenari, este foarte aproape de finalizare. La mai puțin de un an de la demararea lucrărilor, potrivit primarului municipiului, Constantin Dinu, bazinul ar putea fi deschis chiar de luna viitoare, în cazul în care situația medical ar permite acest lucru.. La momentul actual vestiarele sunt finalizate și se lucrează la placarea piscinei. Proiectul a fost finanțat prin Compania Națională de Investiții, obligația autorităților locale fiind aceea de a  realiza  racordările la rețelele de utilități.

„Este un bazin de înot realizat prin Compania Națională de Investiții. Are o valoare de aproximativ 6,4 milioane lei, contribuția Primăriei fiind aceea de a pune la dispoziție utilitățile, adică racordarea la energie termică, racordarea la curent, apă, canal. Toate investițiile cu utilitățile au costat Primăria Moreni undeva la 1 milion de lei. Termenul de finalizare este pe 15 februarie 2021. Lucrările au început în 2019, luna aprilie”, a declarat primarul Municipiului Moreni, Constantin Dinu.

„Îl felicit pe domnul primar Constantin Dinu pentru acest obiectiv realizat în municipiul Moreni.Investiția de peste 6 milioane de lei s-a făcut pe terenul asigurat de municipalitatea morenară, suma necesară ridicării acestui complex fiind asigurată de Compania Națională de Investiții. Voi susține astfel de inițiative, iar Consiliul Județean Dâmbovița va asigura sprijinul necesar tuturor primăriilor care vor să aducă un plus în viața dâmbovițenilor”, a declarat președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, cu prilejul deplasării de lucru la Moreni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *