sâmbătă , 27 februarie 2021
STIRI PE SCURT
La Târgoviște rata de infectare a urcat la 2,31 la mie!Indivizi bănuiți de furt calificat și tâlhărie calificată, reținuți de polițiștii din MoreniTitus Corlățean:”Cinismul guvernanților și disprețul pentru cetățeni a atins cote de neimaginat!”Arest preventiv pentru doi indivizi bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, violare de domiSindicaliști de la COS și reprezentanți ai PNL Târgoviște au desfășurat un protest comun, pe DN 71DSP Dâmbovița- stoc disponibil de peste 17250 de doze de vaccin antigripalCriza Coronavirus: Aproape 4000 de cazuri noi confirmate în ultimul intervalBugetul pe 2021- o formă de discriminare pentru Dâmbovița și dâmbovițeniFetiță de 11 ani spulberată de un TIR, la RăcariDoreii de la Drumuri Naționale sparg tiparele: Au “reabilitat” podul provizoriu de la Pucioasa!!!Senatorul Titus Corlățean, ghid la Palatul Parlamentului pentru Gheorghe Hagi și ambasadorul JaponieiSituația rămâne critică la Pucheni! La Târgoviște rata de infectare a depășit 2 la mie!Găești:Peste 20 de persoane evacuate din cauza recordului defect la o butelie cu butanMoreni:Amenzi pentru persoanele surprinse fără mască medicală în proximitatea școlilorTârgoviște:A fost semnat contractul de lucrări pentru modernizarea transportului publicDonație consistentă a Nuclearelectrica pentru Spitalul de Urgență TârgovișteAproape 4000 de cazuri noi de COVID-19 în ultimele 24 de ore, 985 pacienți în stare geavă la Terapie IntensivăTrecutul militar din perspectiva vieții de familie- Expoziție inedită la Muzeul de Istorie60 de tineri dâmbovițeni înscriși până acum la școlile de subofițeri jandarmiDacia-Renault, donație pentru copiii cu posibilități materiale reduse
Home / POLITIC / Corneliu Ștefan, președinte:”Reforma Partidului Social Democrat a început la Dâmbovița”

Corneliu Ștefan, președinte:”Reforma Partidului Social Democrat a început la Dâmbovița”

Astăzi s-a împlinit un an de când Corneliu Ștefan a câștigat, de o manieră categorică, alegerile pentru funcția de președinte al PSD Dâmbovița. A fost primul scrutin intern cu adevărat liber și actualul președinte, secondat de o echipă omogenă și puternică, a învins-o la scor pe Rovana Plumb. Momentul a fost marcat de președintele Corneliu Ștefan printr-o declarație de presă obiectivă, prin care a lăsat să vorbească cifrele greu de combătut:

“A fost un an dificil din punct de vedere politic și administrativ, cu multe provocări, un an în care ne-am dorit în primul rând să schimbăm mentalități și mai ales modul de a face politică. Reforma PSD a început la Dâmbovița și pentru a putea face o comparație este suficient să prezentăm datele:în vara anului 2019, PSD Dâmbovița a obținut la alegerile europarlamentare un scor de 32% iar la prezidențiale un procent asemăntor. A fost un semnal că lucrurile trebuiau schimbate!(…) Forța a fost dată de echipă.”

A mai amintit Corneliu Ștefan de rezultatele pe care PSD Dâmbovița le-a obținut având la conducere  trioul Corneliu Ștefan-președinte, Titus Corlățean-președinte executive și Cristian Stan-secretar executive:

„Alături de colegii mei, senatorul Titus Corlățean, domnul primar Cristian Stan, dar și de ceilalți colegi parlamentari, consilieri locali, consilieri județeni și membri simpli de partid am câștigat în urmă cu un an alegerile din cadrul organizației, schimbarea fiind dorită în primul rând de membrii organizației noastre, dar și de dâmbovițenii care nu se mai simțeau reprezentați de PSD Dâmbovița la vremea respectivă. Am spus-o atunci, o spun și astăzi, reforma Partidului Social Democrat a început la Dâmbovița. Pentru a putea face o comparație între vechiul PSD și noul PSD trebuie doar să privim datele de anul trecut, trebuie să privim unde se afla PSD Dâmbovița la alegerile europarlamentare în 2019. Pot spune faptul că înainte cu câteva luni de aceste alegeri interne PSD Dâmbovița, în vara anului 2019, la alegerile europarlamentare obținea scorul de 32%, cel mai slab din istoria PSD Dâmbovița. Un procent asemănător a fost obținut și în primul tur al alegerilor prezidențiale. Aceste rezultate erau un semnal că lucrurile trebuie schimbate în PSD Dâmbovița. Forța data organizației noastre a fost dată de echipa PSD Dâmbovița, am luptat în echipă. În anul 2020 s-a putut vedea cel mai bine această schimbare, când am obținut 63 de primari din cele 89 de localități, 63 de viceprimari, majoritate în Consiliul Județean Dâmbovița și președintele acestei instituții. La alegerile locale din anul 2020 , ne-am poziționat pe locul 3 în Regiunea Sud Muntenia. Echipa PSD Dâmbovița a fost fermă, a fost decisă în continuare, a fost implicate și devotată, și tot împreună, am câștigat alegerile parlamentare. Acest lucru nu a făcut decât să confirm faptul că PSD Dâmbovița este pe drumul cel bun, și asta datorită proiectelor noastre, datorită încrederii pe care dâmbovițenii ne-au oferit-o. Astfel, ne-am situat pe locul 4 la nivel național în ceea ce privește rezultatul alegerilor parlamentare din data de 6 decembrie, cel mai bun loc pe care PSD Dâmbovița l-a ocupat vreodată. Am câștigat 4 mandate de deputat și unul de senator, am câștigat în 74 de localități din 89. Diferența este una foarte clară, am pornit de la 32,49% în 2019 și am ajuns la 45,41% în 2020. Totul se datorează muncii în echipă, iar noi am demonstrat că suntem alături de cetățeni, alături de dâmbovițeni, cu proiecte pentru dezvoltarea tuturor comunităților locale. Totul a fost posibil datorită susținerii acestora, cărora le mulțumim încă o data, la fel cum le mulțumim tuturor membrilor, simpatizanților Partidului Social Democrat Dâmbovița”- a declarat președintele  Corneliu Ștefan.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *