sâmbătă , 27 februarie 2021
STIRI PE SCURT
La Târgoviște rata de infectare a urcat la 2,31 la mie!Indivizi bănuiți de furt calificat și tâlhărie calificată, reținuți de polițiștii din MoreniTitus Corlățean:”Cinismul guvernanților și disprețul pentru cetățeni a atins cote de neimaginat!”Arest preventiv pentru doi indivizi bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, violare de domiSindicaliști de la COS și reprezentanți ai PNL Târgoviște au desfășurat un protest comun, pe DN 71DSP Dâmbovița- stoc disponibil de peste 17250 de doze de vaccin antigripalCriza Coronavirus: Aproape 4000 de cazuri noi confirmate în ultimul intervalBugetul pe 2021- o formă de discriminare pentru Dâmbovița și dâmbovițeniFetiță de 11 ani spulberată de un TIR, la RăcariDoreii de la Drumuri Naționale sparg tiparele: Au “reabilitat” podul provizoriu de la Pucioasa!!!Senatorul Titus Corlățean, ghid la Palatul Parlamentului pentru Gheorghe Hagi și ambasadorul JaponieiSituația rămâne critică la Pucheni! La Târgoviște rata de infectare a depășit 2 la mie!Găești:Peste 20 de persoane evacuate din cauza recordului defect la o butelie cu butanMoreni:Amenzi pentru persoanele surprinse fără mască medicală în proximitatea școlilorTârgoviște:A fost semnat contractul de lucrări pentru modernizarea transportului publicDonație consistentă a Nuclearelectrica pentru Spitalul de Urgență TârgovișteAproape 4000 de cazuri noi de COVID-19 în ultimele 24 de ore, 985 pacienți în stare geavă la Terapie IntensivăTrecutul militar din perspectiva vieții de familie- Expoziție inedită la Muzeul de Istorie60 de tineri dâmbovițeni înscriși până acum la școlile de subofițeri jandarmiDacia-Renault, donație pentru copiii cu posibilități materiale reduse
Home / ACTUALITATE / Dâmbovița: Incidența cumulată a cazurilor de infectare a fost calculată marți la 1,35 la mie

Dâmbovița: Incidența cumulată a cazurilor de infectare a fost calculată marți la 1,35 la mie

În Dâmbovița au fost raportate  marți  59  de cazuri noi de infectare cu coronavirus. Asta  înseamnă un total de 15977 de  cazuri de la începutul pandemiei. Rata de infectare  a  scăzut  la 1,35 la mie, cea mai mică de la începutul lunii septembrie. Cele mai mari valori ale indicelui de incidență au fost    la  Vișinești-4,01 la mie, Moțăeni – 6,07 și   Voinești- 4,03. La Târgoviște , cu 164 de cazuri raportate în ultimele două săptămâni,  rata  de infectare  a coborât    la 1,78  la mie. În cinci comune- Costeștii din Vale, Pietroșița, Șelaru, Valea Mare și Uliești- nu a fost confirmat niciun caz nou de infectare în ultimele două săptămâni.

​​În  țară, numai trei județe și capitala se mai află la un nivel al incidenței peste 3 la mie.Bucureștiul a coborât spre limita inferioară a ”zonei roșii”, raportând marți o incidență a cazurilor de coronavirus în ultimele 14 zile de 3,22 la mie, arată datele furnizate de Grupul de Comunicare Strategică.

Peste pragul de 3 se mai află Județele Timiș – 4,34, Ilfov – 3,72 și Cluj – 3,22, și acestea în scădere față de ziua de luni.19 județe sunt în zona galbenă (cu trei mai puține decât ieri), iar 19 în zona verde.
Cele mai mici niveluri ale incidenței Covid-19 sunt fiind în Olt – 0,53, Hargita- 0,69 și Vrancea 0,71.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *