sâmbătă , 27 februarie 2021
STIRI PE SCURT
La Târgoviște rata de infectare a urcat la 2,31 la mie!Indivizi bănuiți de furt calificat și tâlhărie calificată, reținuți de polițiștii din MoreniTitus Corlățean:”Cinismul guvernanților și disprețul pentru cetățeni a atins cote de neimaginat!”Arest preventiv pentru doi indivizi bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, violare de domiSindicaliști de la COS și reprezentanți ai PNL Târgoviște au desfășurat un protest comun, pe DN 71DSP Dâmbovița- stoc disponibil de peste 17250 de doze de vaccin antigripalCriza Coronavirus: Aproape 4000 de cazuri noi confirmate în ultimul intervalBugetul pe 2021- o formă de discriminare pentru Dâmbovița și dâmbovițeniFetiță de 11 ani spulberată de un TIR, la RăcariDoreii de la Drumuri Naționale sparg tiparele: Au “reabilitat” podul provizoriu de la Pucioasa!!!Senatorul Titus Corlățean, ghid la Palatul Parlamentului pentru Gheorghe Hagi și ambasadorul JaponieiSituația rămâne critică la Pucheni! La Târgoviște rata de infectare a depășit 2 la mie!Găești:Peste 20 de persoane evacuate din cauza recordului defect la o butelie cu butanMoreni:Amenzi pentru persoanele surprinse fără mască medicală în proximitatea școlilorTârgoviște:A fost semnat contractul de lucrări pentru modernizarea transportului publicDonație consistentă a Nuclearelectrica pentru Spitalul de Urgență TârgovișteAproape 4000 de cazuri noi de COVID-19 în ultimele 24 de ore, 985 pacienți în stare geavă la Terapie IntensivăTrecutul militar din perspectiva vieții de familie- Expoziție inedită la Muzeul de Istorie60 de tineri dâmbovițeni înscriși până acum la școlile de subofițeri jandarmiDacia-Renault, donație pentru copiii cu posibilități materiale reduse
Home / ADMINISTRAȚIE / Sală și bază sportivă în aer liber pentru elevii Colegiului Național “Constantin Carabella”

Sală și bază sportivă în aer liber pentru elevii Colegiului Național “Constantin Carabella”

Cei peste 800 de elevi ai Colegiului Național “Constantin Carabella”, unul dintre cele mai prestigioase din Dâmbovița, vor avea parte de o plăcută surpriză la reluarea cursurilor. Concret, vor avea la dispoziție o sală de sport cu o suprafață generoasă- peste 1000 de metri pătrați, dar și un teren multifuncțional, cu pistă de alergare în aer liber. Totul realizat printr-o investiție de peste trei milioane de lei, finanțată integral de la bugetul local.

La recepția lucrărilor au fost prezenți primarul Cristian Stan, Cornel Ștefan- președintele Consiliului Județean Dâmbovița, prof. Corneliu Stoicescu- directorul Colegiului Carabella, administratorul public Gabriel Boriga și viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu. Cu acest prilej, primarul Municipiului Târgoviște a subliniat că este o investiție meritată și că va continua programul de dezvoltare a infrastructurii educaționale, fiind finalizat și primul proiect major, anume reabilitarea, extinderea și echiparea Școlii Gimnaziale “Mihai Viteazul”.

La rândul său, președintele Cornel Ștefan a mărturisit că a venit cu emoție , ca fost absolvent al Colegiului din anii 1996-2000, când nu existau asemenea condiții. Șeful administrației dâmbovițene i-a felicitat pe edil și echipa sa pentru ce au realizat aici și a amintit că, prin Programul Județean de Dezvoltare Locală și-a propus ca fiecare localitate dâmbovițeană să aibă cel puțin o   bază sportivă de asemenea nivel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *