sâmbătă , 27 februarie 2021
STIRI PE SCURT
La Târgoviște rata de infectare a urcat la 2,31 la mie!Indivizi bănuiți de furt calificat și tâlhărie calificată, reținuți de polițiștii din MoreniTitus Corlățean:”Cinismul guvernanților și disprețul pentru cetățeni a atins cote de neimaginat!”Arest preventiv pentru doi indivizi bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, violare de domiSindicaliști de la COS și reprezentanți ai PNL Târgoviște au desfășurat un protest comun, pe DN 71DSP Dâmbovița- stoc disponibil de peste 17250 de doze de vaccin antigripalCriza Coronavirus: Aproape 4000 de cazuri noi confirmate în ultimul intervalBugetul pe 2021- o formă de discriminare pentru Dâmbovița și dâmbovițeniFetiță de 11 ani spulberată de un TIR, la RăcariDoreii de la Drumuri Naționale sparg tiparele: Au “reabilitat” podul provizoriu de la Pucioasa!!!Senatorul Titus Corlățean, ghid la Palatul Parlamentului pentru Gheorghe Hagi și ambasadorul JaponieiSituația rămâne critică la Pucheni! La Târgoviște rata de infectare a depășit 2 la mie!Găești:Peste 20 de persoane evacuate din cauza recordului defect la o butelie cu butanMoreni:Amenzi pentru persoanele surprinse fără mască medicală în proximitatea școlilorTârgoviște:A fost semnat contractul de lucrări pentru modernizarea transportului publicDonație consistentă a Nuclearelectrica pentru Spitalul de Urgență TârgovișteAproape 4000 de cazuri noi de COVID-19 în ultimele 24 de ore, 985 pacienți în stare geavă la Terapie IntensivăTrecutul militar din perspectiva vieții de familie- Expoziție inedită la Muzeul de Istorie60 de tineri dâmbovițeni înscriși până acum la școlile de subofițeri jandarmiDacia-Renault, donație pentru copiii cu posibilități materiale reduse
Home / ACTUALITATE / Dâmbovița: Peste 16000 de cazuri de infectare cu coronavirus de la începutul pandemiei

Dâmbovița: Peste 16000 de cazuri de infectare cu coronavirus de la începutul pandemiei

În Dâmbovița au fost raportate  miercuri 44  de cazuri noi de infectare cu coronavirus. Asta  înseamnă un total de 16021 de  cazuri de la începutul pandemiei. Rata de infectare  a  scăzut  la 1,3 la mie, cea mai mică de la începutul lunii septembrie. Cele mai mari valori ale indicelui de incidență au fost    la  Vișinești-4,01 la mie, Crevedia 4,12 și   Iedera-3,59. La Târgoviște , cu 157 de cazuri raportate în ultimele două săptămâni,  rata  de infectare  a coborât    la 1,7  la mie. În șase comune- Costeștii din Vale,Malu cu Flori,  Pietroșița, Șelaru, Valea Mare și Uliești- nu a fost confirmat niciun caz nou de infectare în ultimele două săptămâni.

​​În  țară, Bucureștiul a intrat în „zona galbenă” de COVID-19, rata de infectare scăzând sub trei cazuri la mia de locuitori. Incidența cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile, raportată miercuri, este de 2,96, față de 3,22 cu o zi înainte.

Potrivit datelor publicate miercuri de Grupul de Comunicare strategică doar trei județe mai sunt în „zona roșie”. Este vorba de Timiș, cu o rată de infectare de 4,07, Cluj cu 3,49 și Ilfov cu 3,48. 17 județe și Capitala sunt în „zona galbenă”, cu o rată de infectare sub 3, iar alte 21 în „zona verde” cu un indice de sub 1,5.Cea mai mică rată de infectare este în Olt, respectiv 0,57.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *