miercuri , 3 martie 2021
Home / POLITIC / Deputat PSD:Administrația locală are nevoie de oameni care au idei și o viziune asupra funcției asumate!

Deputat PSD:Administrația locală are nevoie de oameni care au idei și o viziune asupra funcției asumate!

Obișnuit să spună lucrurilor pe nume, fără înflorituri, deputatul Radu Popa atinge încă o coardă sensibilă atunci când afirmă că administrația publică locală trebuie deparazitată. Scrie parlamentarul PSD de Dâmbovița că nu se vor dezvolta așa cum dorim comunitățile locale atâta timp cât o mulțime de oameni nici nu au habar de ce merg la birou:

“Până când nu vom elibera administrația locală și centrală de personaje care nu produc nimic, oameni care nu au nici o idee și care, în general, nu prea știu de ce vin la birou, comunitățile nu vor avea nici o șansă de dezvoltare.

Dacă vrem să trăim ca in Germania atunci trebuie să abordăm administrațiile pe modelul european, să aibă in conducere oameni care știu să dialogheze cel puțin într-o limbă străină, (se subînțelege că e obligatoriu să nu aibă dificultăți cu limba maternă) și oameni care au idei și o viziune asupra funcției asumate. Altfel, centru de șomaj scrie pe administrația publică”- a scris deputatul Radu Popa pe pagina sa de socializare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *