miercuri , 3 martie 2021
Home / POLITIC / Liberalii sunt acuzați că s-au folosit de situația COS Târgoviște pentru a-și crește capitalul de imagine

Liberalii sunt acuzați că s-au folosit de situația COS Târgoviște pentru a-și crește capitalul de imagine

PSD Dâmbovița, prin vocea purtătorului de cuvânt Costin Cosma, critică liderii liberali că una au promis și cu totul altceva se întâmplă în realitate. La țintă a fost luat și de această dată președintele PNL Dâmbovița, senatorul Virgil Guran, acuzat că se face părtaș la austeritatea bugetară care va lovi județul. O a doua temă, nu mai puțin importantă este evoluția situației de la COS Târgoviște, unde s-a anunțat că nu va mai fi prelungit șomajul tehnic:

“În calitate de consilier local, aș dori să tratăm subiectul Combinatului de Oțeluri Speciale din Târgoviște. Zilele trecute, am aflat de la președintele Sindicatului Valahia, Nicolae Dragodănescu, că administratorul judiciar al COS Târgoviște anunță că șomajul tehnic se va prelungi doar pana la data de 22 februarie 2021, după care va emite decizii de preaviz. Asta înseamnă ca dacă statul nu preia activele productive ale COS Târgoviște, in circa o lună de zile, salariații vor pleca definitiv în şomaj. Timpul ne presează și este momentul ca oamenii de onoare să declare public propria poziție față de COS Târgoviște, salariații combinatului, Târgoviște și dâmbovițeni… Într-un mod simplu și cuvinte puține, fară lozinci și declarații stufoase și inutile!

Anul trecut, în plină campanie electorală, președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran, anunța că a rezolvat situația celor peste 1000 de angajați ai COS-ului.Aici, există o contradicție în termeni.Nicoale Dragodănescu cere ca oamenii de onoare să-și declare public poziția față de combinat, dar eu spun că onoarea și liderul PNL, cel puțin în acest caz, al oamenilor de la COS, nu au nicio legătură.Ar trebui să iasă acum liderul liberal și să le spună cum s-a folosit de problemele lor pentru a-și crea capital de imagine, să le spună deschis, în față, că a avut nevoie doar de voturile lora declarat Costin Cosma.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *