miercuri , 3 martie 2021
Home / POLITIC / Purtătorul de cuvânt al PSD Dâmbovița, Costin Cosma, critică numirile în funcții de conducere pe baza carnetului de partid

Purtătorul de cuvânt al PSD Dâmbovița, Costin Cosma, critică numirile în funcții de conducere pe baza carnetului de partid

Costin Cosma, în calitate de purtător de cuvânt al PSD Dâmbovița, a criticat numirile politice, “pe bază de carnet de membru de partid” la conducerea unor instituții publice. Acesta acuză că una se spune și alta se întâmplă în realitate. Se vorbește despre depolitizarea instituțiilor de stat dar în locul celor puși pe liber sunt numiți membri PNL, unii chiar cu tinicheaua de coadă:

Anul trecut, consilierul local găeștean Cătălin Slăvilă, mai mulți lideri PNL, atât de la nivelul orașului Găești, cât și de la nivel județean, erau subiectul unor înregistrări cu iz de șantaj, mită și trafic de influență.

De săptămână trecută, Cătălin Slăvilă a fost detașat în fruntea Oficiului pentru Protecția Consumatorului Dâmbovița pentru o perioadă de 6 luni.

Pe lângă faptul că executivul PNL-USR-PLUS-UDMR continuă să facă numiri pe bază de carnet de membru de partid, ne întrebăm ce îl recomandă pe domnul Slăvilă pentru aceasta funcție. De un an de zile auzim de depolitizarea instituțiilor de stat, dar zilele acestea observăm că nerușinarea celor care astăzi conduc România este dusă le extrem. Raluca Turcan iese public și vorbește de schimbările pe care guvernul din care face parte vrea să le facă.

Vorbesc cu atâta lejeritate de România normală pe care însă, pe zi ce trece, o transformă în România partidului unic, în România partidului care vrea să controleze tot și să supună politicului orice instituție.

Marea problema este însă faptul că nu mai  au nicio jenă și nici măcar nu se mai chinuie să-și ascundă adevăratele intenții.

În fața camerelor una declară, iar după fac exact opusul. Câtă lipsă de respect să ai față de cetățenii acestei țări să-i minți cu atât de multă lejeritate?

Din păcate, România este doar un teren de joacă pentru interesele lor politice și fac tot posibilul să-și răsplătească oamenii pentru serviciile aduse partidului.”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *