marți , 13 aprilie 2021

Carmen Holban, deputat PSD:”Guvernul nu vede în educația copiilor noștri o prioritate”

Carmen Holban, deputat PSD de Dâmbovița și fost viceprimar al Municipiului Târgoviște, s-a declarat extrem de dezamăgită de votul parlamentarilor Puterii, care nu numai că n-au susținut, dar au votat împotriva amendamentelor depuse pentru proiecte de investiții în infrastructura de educație din Târgoviște și Dâmbovița:

“Viitorul unei națiuni sunt copiii! Pentru ei trebuie să găsim toate resursele necesare astfel încât să le creăm și să le asigurăm cele mai bune condiții în care să crească și să învețe.

De la tribuna Parlamentului României, am susținut mai multe amendamente, iar unul dintre cele mai importante a fost solicitarea de către Primăria Municipiului Târgovişte de majorare a sumelor necesare construirii unui campus școlar.

Din păcate pentru această țară, pentru Târgoviște și Dâmbovița, suntem conduși de un guvern care nu vede în educația copiilor noștri o prioritate.

Nu doar că acest amendament nu a fost votat de parlamentarii dâmbovițeni ai PNL și USR-PLUS, dar nici celelalte solicitări ale Primăriei Târgoviște nu au fost luate în seamă de cei care au fost votați de târgovișteni și dâmbovițeni.

Este inacceptabil ca PNL Dâmboviţa și USR-PLUS Dâmbovița să nu voteze pentru învățământul târgoviștean și dâmbovițean. Sunt peste 22.000 de copii care învață în școlile din Târgoviște, dar pentru liberali și neomarxiștii de dreapta viitorul celor mici nu este așa important.

Voi continua ca, de la tribuna Parlamentului, să fac tot ceea ce ține de mine pentru binele Municipiului Târgoviște și al județului Dâmbovița.Nu același lucru îl pot spune despre PNL și USR-PLUS Dâmbovița!”- a declarat dpt. Carmen Holban.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *