marți , 13 aprilie 2021

Primarul Constantin Ana, apel la responsabilitate și respectarea regulilor specifice carantinei zonale

Pentru Orașul Pucioasa, începând de miercuri, de la ora 12, de instituie carantina zonală. Vor fi restricții în plus, valabile pentru o perioadă de cel puțin 14 zile. În acest context, Constantin Ana, primarul orașului, face apel la cetățeni, să fie responsabili și să respecte regulile sanitare și de distanțare fizică:

“De ceva vreme va spuneam faptul ca, datorita modului in care intelegem sa (nu) respectam regulile, vom ajunge cat de curand in situatia de a se institui masura de Carantina zonala la nivelul orasului Pucioasa.

Iar acest lucru se va intampla de maine, 07.04.2021, pentru o perioada de 14 zile! Cum am ajuns aici?

Explicatii sunt multe, dar esențială este netestarea și nerespectarea izolării, carantinarii celor cu semne, indiferent daca se declară sau nu. In plus ne incăpățânam sa nu luam măsurile de distanțare, separare, la apariția unui caz în familie!

Din punct de vedere legal, decizia CJSU este incontestabila, tinand cont de explozia de cazuri din ultima vreme, de gradul de ocupare al spitalului orășenesc Pucioasa si de numarul mare de locuitori cu varsta peste 65 ani!

Poate ca aceasta decizie, pe care va rog sa o respectati cu strictete, ne va scoate din aceasta situatie delicata in care am ajuns!”- a transmis primarul Constantin Ana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *